Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ανάκληση για πιθανώς μολυσμένα ζαχαρωτά από τα καταστήματα ΙΚΕΑ

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Για λόγους ασφάλειας και υγιεινής στη μονάδα παραγωγής

Το προϊόν GODIS PSKKYCKLING (αφρώδη ζαχαρωτά σε συσκευασία 100 γρ.) ανακαλεί προληπτικά η ΙΚΕΑ λόγω παραβίασης των προδιαγραφών ασφαλείας και υγιεινής στη μονάδα παραγωγής.

«Η ασφάλεια των τροφίμων παραμένει πρώτη προτεραιότητα για την ΙΚΕΑ και θέλουμε να γνωρίζουν οι καταναλωτές μας ότι συγκεκριμένες παρτίδες με αφρώδη ζαχαρωτά GODIS PASKKYCKLING ενδέχεται να έχουν επηρεαστεί» επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση «κατά τη φάση παραγωγής των αφρωδών ζαχαρωτών GODIS PASKKYCKLING είναι πιθανό να μολύνθηκαν οι παρτίδες με ημερομηνίες ανάλωσης κατά προτίμηση από 23 Οκτωβρίου 2018 μέχρι 26 Ιανουαρίου 2019 από ύπαρξη τρωκτικών στο χώρο παραγωγής».

Η ΙΚΕΑ ζητά από τους καταναλωτές να επιστρέψουν το προϊόν GODIS PASKKYCKLING στο πλησιέστερο κατάστημα προκειμένου να τους επιστραφεί το ποσό της αγοράς. Η προσκόμιση της απόδειξης δεν είναι απαραίτητη.

Σημειώνεται ότι στην Ελλάδα έχουν πωληθεί δύο τεμάχια του συγκεκριμένου είδους και έχει ενημερωθεί σχετικά ο ΕΦΕΤ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

karxarias
Αυτές είναι οι 6 περιοχές στην Ελλάδα που εμφανίζονται καρχαρίες - Και στη Χαλκιδική
H τελευταία επίθεση στη χώρα ήταν πριν από 45 χρόνια και η τελευταία θανατηφόρα επίθεση πριν 60 χρόνια
Αυτές είναι οι 6 περιοχές στην Ελλάδα που εμφανίζονται καρχαρίες - Και στη Χαλκιδική
Ζελένσκι: Kαλεί τον Πούτιν σε συνάντηση - Ζητά «κατάπαυση του πυρός»
«Η Ουκρανία είναι έτοιμη για κατάπαυση του πυρός κατά τη διάρκεια των συνομιλιών» - Έτοιμος για «συμβιβασμούς» είχε δηλώσει νωρίτερα, ο Πούτιν
Ζελένσκι: Kαλεί τον Πούτιν σε συνάντηση - Ζητά «κατάπαυση του πυρός»