Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Συνάντηση Αχτσιόγλου με τη ΓΣΕΕ - Ποια θέματα συζητήθηκαν

Κύκλο διαλόγου με τους εθνικούς κοινωνικούς εταίρους ξεκινά το υπ. Εργασίας

Με τη ΓΣΕΕ συναντήθηκε η υπουργός Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου, εκκινώντας κύκλο κοινωνικού διαλόγου με τους εθνικούς κοινωνικούς εταίρους για σειρά κρίσιμων ζητημάτων της αγοράς εργασίας.

Τα θέματα που τίθενται στο επίκεντρο, είναι η επεκτασιμότητα των συλλογικών συμβάσεων εργασίας, που θα ισχύσει από τον Αύγουστο του 2018, η λειτουργία του θεσμού της διαιτησίας και η αλλαγή της αρχιτεκτονικής του προστίμου για την αδήλωτη εργασία, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου, τις επόμενες ημέρες, θα ακολουθήσουν ανάλογες συναντήσεις και με τους υπόλοιπους εθνικούς κοινωνικούς εταίρους (ΕΣΕΕ, ΓΣΕΒΕΕ, ΣΕΒ, ΣΕΤΕ).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Στεγνώνει» ο Έβρος – «Μάχη» για λίγα κυβικά νερού δίνουν καθημερινά οι αγρότες
Μεγάλο το πρόβλημα που οφείλεται τόσο στην παρατεταμένη ανομβρία όσο και στις αυξημένες αρδευτικές ανάγκες της περιόδου
«Στεγνώνει» ο Έβρος – «Μάχη» για λίγα κυβικά νερού δίνουν καθημερινά οι αγρότες
Ντιόγκο Ζότα: «Δεν έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα - Υπάρχει κι άλλος μάρτυρας»
Ο οδηγός της νταλίκας που κατέγραψε το φλεγόμενο όχημα του άτυχου Πορτογάλου ποδοσφαιριστή μίλησε για το μοιραίο δυστύχημα
Ντιόγκο Ζότα: «Δεν έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα - Υπάρχει κι άλλος μάρτυρας»