Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Οικονομία

«Όσκαρ τουρισμού» για την Ελλάδα στη Σερβία!

«Όσκαρ τουρισμού» για την Ελλάδα στη Σερβία!
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Διακρίθηκε ως ο κορυφαίος τουριστικός προορισμός 2018 σε Μεσόγειο και ΝΑ Ευρώπη ...

Η Ελλάδα κέρδισε το επονομαζόμενο «Όσκαρ Τουρισμού» από το Διεθνές  Κέντρο για την Προβολή και Ανάπτυξη της βιομηχανίας του Τουρισμού και της Eστίασης SACEN International και  αναδείχθηκε  ως ο κορυφαίος τουριστικός προορισμός στην Μεσόγειο και την Νοτιοανατολική Ευρώπη, για το 2018.

Ο διεθνής φορέας  SACEN INTERNATIONAL ιδρύθηκε το 1957 και έχει  έδρα το Βελιγράδι της Σερβίας. Τα τελευταία 17 χρόνια - με την έναρξη της θερινής  περιόδου- απονέμει ετησίως  τα  «Όσκαρ του Τουρισμού» σε χώρες και επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον χώρο του Τουρισμού  στην Μεσόγειο και την  Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Η επιτροπή επιλέγει τους νικητές στις κατηγορίες: τουριστικός προορισμός, επαγγελματικός τουρισμός, πολιτιστικός προορισμός, τουριστικό πρακτορείο, γαστρονομικός τουρισμός, καλύτερη επιχείρηση στο χώρο της εστίασης, προσωπικότητα του έτους για τον Τουρισμό στην Μεσόγειο και την Νοτιοανατολική Ευρώπη. Για τον σκοπό αυτό επισκέπτεται όλους τους αξιολογούμενους προορισμούς και επιχειρήσεις στις 18 χώρες που συμμετέχουν και συγκεκριμένα:  Γαλλία, Ισπανία, Ιταλία, Αυστρία, Ουγγαρία , Τουρκία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Σλοβενία, Κροατία, ΠΓΔΜ, Βοσνία και Ερζεγοβίνη, Μαυροβούνιο, Τυνησία, Μάλτα, Κύπρο, Ελλάδα και φυσικά την Σερβία.

Το  βραβείο για την Ελλάδα παρέλαβε η Προϊσταμένη του Γραφείου ΕΟΤ Σερβίας κα Σοφία Λαζαρίδου στην τελετή που πραγματοποιήθηκε στην γραφική περιοχή του Βελιγραδίου, Skadarlija στις 5 Μαΐου.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Οικονομία

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Ένα βήμα πριν από τις επαναληπτικές εκλογές η Ιταλία

Η INTERLIFE “κινεί γη και θάλασσα” με το “Sail for Pink ”