Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Στενή συνεργασία του ΟΤΘ με το Σύνδεσμο Ξεναγών

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Συνάντηση Πατουλίδου-Γαϊτάνου για τα νέα δεδομένα στην προβολή και το μάρκετινγκ της τουριστικής Θεσσαλονίκης

Σε νέα βάση θέτουν τη συνεργασία τους ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης και ο Σύνδεσμος Ξεναγών Θεσσαλονίκης.

Στην συνάντηση που είχαν η Πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης - Αντιπεριφερειάρχης της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης της ΠΚΜ, Βούλα Πατουλίδου, και η Πρόεδρος του Συνδέσμου Ξεναγών, Αναστασία Γαϊτάνου, εξετάστηκαν τα νέα δεδομένα για την προβολή και το μάρκετινγκ της τουριστικής Θεσσαλονίκης και προσδιορίστηκαν οι θεματικές μορφές του τουρισμού που παρουσιάζουν ανοδικές τάσεις.

Όπως αναφέρθηκε στη συνάντηση το ενδιαφέρον για τα μνημεία της Θεσσαλονίκης είναι διαχρονικό κι αυτήν την περίοδο μαζί με τη γαστρονομία είναι οι πιο ελκυστικοί λόγοι της επίσκεψης τουριστών στη Θεσσαλονίκη.

Η κ. Πατουλίδου ανέφερε ότι η μέχρι τώρα συνεργασία του Οργανισμού με τον Σύνδεσμο θα διευρυνθεί και θα ενισχυθεί με την παροχή νέου ενημερωτικού υλικού ενώ οι ξεναγοί θα συμπεριλάβουν στα προγράμματα ξενάγησης και την Virtual Reality Τhessaloniki.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: «Αν κάτι μου συμβεί, θα με έχει σκοτώσει ο άντρας μου»
Η ανατριχιαστική φράση της 39χρονης στους φίλους της – Συγκλονίζουν οι νέες αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για την υπόθεση
Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: «Αν κάτι μου συμβεί, θα με έχει σκοτώσει ο άντρας μου»
Θεσσαλονίκη: Έργα σε 4 δρόμους – Όλα τα σημεία με κλειστές λωρίδες και ρυθμίσεις
Εργασίες πραγματοποιούνται και σήμερα από συνεργεία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου
Θεσσαλονίκη: Έργα σε 4 δρόμους – Όλα τα σημεία με κλειστές λωρίδες και ρυθμίσεις