Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

ΟΙΥΕ: Να γίνουν νόμος τα κλειστά καταστήματα στις 2/12

Επιστολή σε Αχτσιόγλου

Επιστολή προς την Υπουργό Εργασίας Ε. Αχτσιόγλου απέστειλε η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΟΙΥΕ), ζητώντας "να κινηθούν άμεσα διαδικασίες νομοθετικής διασφάλισης της – υφιστάμενης εδώ και δεκαετίες – εθιμικής Αργίας των εργαζομένων στο Εμπόριο στις 2 Ιανουαρίου κάθε έτους, η οποία καταργήθηκε μετά από τις αλλεπάλληλες  μνημονιακές παρεμβάσεις των τελευταίων ετών, ενώ ταυτόχρονα απελευθερώθηκε η λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές".

Η Ομοσπονδία , τέλος, ζητά να υπάρξει άμεσα συνάντηση με την Υπουργό Εργασίας, προκειμένου να συζητηθούν όλα τα ανοιχτά ζητήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους στον κλάδο του Εμπορίου (εργασιακές σχέσεις, Κυριακές, Κλαδική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας).      

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ζελένσκι: Δεν πιστεύω ότι η Ρωσία θα σεβαστεί την επικείμενη τριήμερη εκεχειρία
Πιστεύουμε ότι χωρίς αυξημένη πίεση, η Ρωσία δεν θα λάβει πραγματικά πρακτικά μέτρα για να τερματίσει τον πόλεμο, δήλωσε ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Ζελένσκι: Δεν πιστεύω ότι η Ρωσία θα σεβαστεί την επικείμενη τριήμερη εκεχειρία