Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Εκδήλωση για την ανάπτυξη των ελληνικών εξαγωγών στα Βαλκάνια

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Στις 4 Φεβρουαρίου στο ΕΒΕΘ

 

Η ανάπτυξη των ελληνικών εξαγωγών στα Βαλκάνια θα βρεθεί στο επίκεντρο ενημερωτικής εκδήλωσης, που διοργανώνει ο Οργανισμός Enterprise Greece και το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, με την υποστήριξη του Υπουργείου Εξωτερικών.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται τη Δευτέρα, 4 Φεβρουαρίου και ώρα 13:00 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Ε.Β.Ε.Θ. (Τσιμισκή 29, 2ος όροφος).

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση των ελληνικών επιχειρήσεων για τις συνθήκες και τις απαιτήσεις των αγορών των Βαλκανίων και τις  ευκαιρίες εξαγωγής προϊόντων και υπηρεσιών.

Προσκεκλημένοι ομιλητές θα είναι στελέχη των Γραφείων Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων των Πρεσβειών μας στις χώρες: Ρουμανία, Βουλγαρία, Σερβία, Αλβανία, Βοσνία- Ερζεγοβίνη και πΓΔΜ.

Μετά την ολοκλήρωση των παρουσιάσεων, θα υπάρχει η δυνατότητα 10λεπτων κατ’ ιδίαν συναντήσεων  με τους εκπροσώπους των Γραφείων ΟΕΥ.

Οι ενδιαφερόμενοι να μετάσχετε στην ανωτέρω διοργάνωση, παρακαλούνται να αποστείλετε συμπληρωμένη την on-line δήλωση συμμετοχής, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 1η Φεβρουαρίου 2019. Σημειώνεται ότι στις συναντήσεις θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για τυχόν διευκρινίσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, Τύπου και Εκδόσεων του ΕΒΕΘ, τηλ. 2310 370.132.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δολοφονία στα Τρίκαλα: Έστησε καρτέρι στον αδερφό του και τον σκότωσε
Σύμφωνα με πληροφορίες το επεισόδιο φέρεται να εκτυλίχθηκε στην πιλοτή οικοδομής όπου διέμεναν δύο αδέλφια, ηλικίας άνω των 80 ετών
Δολοφονία στα Τρίκαλα: Έστησε καρτέρι στον αδερφό του και τον σκότωσε
Πέτρος Κόκκαλης: Υπάρχουν συζητήσεις με την ΕΛΑΣ του Τσίπρα
Έκανε λόγο για «πάνδημο πολιτικό αίτημα για υπέρβαση του πολυκερματισμού» - Τι είπε για την αποχώρησή του από τον κομματικό σχηματισμό «Κόσμος»
Πέτρος Κόκκαλης: Υπάρχουν συζητήσεις με την ΕΛΑΣ του Τσίπρα