Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Οικονομία

Τελευταία μέρα σήμερα για να πληρωθούν ΕΝΦΙΑ και τέλη κυκλοφορίας

Τελευταία μέρα σήμερα για να πληρωθούν ΕΝΦΙΑ και τέλη κυκλοφορίας
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Εκπνέει σήμερα η προθεσμία, μετά την παράταση που είχε δώσει το υπουργείο Οικονομικών

Εκπνέει σήμερα η προθεσμία για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας του 2019 καθώς και για την 5η δόση του ΕΝΦΙΑ έτους 2018.

Η πληρωμή των τελών κυκλοφορίας, μετά την παράταση που είχε δώσει το υπουργείο Οικονομικών, γίνεται μόνο στις εφορίες ενώ ο ΕΝΦΙΑ μπορεί να πληρωθεί και ηλεκτρονικά. Υπενθυμίζεται ότι το υπουργείο Οικονομιών είχε δώσει παράταση ως και το τέλος Ιανουαρίου για την εξόφληση των τελών κυκλοφορίας, προκειμένου να διευκολυνθούν οι ιδιοκτήτες οχημάτων λόγω των προβλημάτων που είχαν αντιμετωπίσει από την πρόσφατη κακοκαιρία.

Όσοι δεν καταβάλλουν σήμερα τα τέλη κυκλοφορίας, από αύριο θα βρεθούν αντιμέτωποι με πρόστιμο που ισοδυναμεί με το διπλάσιο των τελών που αναλογούν στο όχημά τους. Η εκπρόθεσμη πληρωμή του ΕΝΦΙΑ συνεπάγεται πρόστιμο 0,73% για κάθε μήνα καθυστέρησης.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Οικονομία

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Χωρίς νερό τρεις περιοχές της Θεσσαλονίκης - Έκτακτες διακοπές ΕΥΑΘ

Το επιβατηγό πλοίο «Διαγόρας» προσέκρουσε στο λιμάνι της Χίου