Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Έκτακτες πτήσεις προς 2 αγαπημένα νησιά για το Πάσχα

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» με την εταιρεία Astra Airlines

Έκτακτες πτήσεις προς δύο αγαπημένα νησιά βάζει αεροπορική εταιρεία από και προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης. Ειδικότερα, η Astra Airlines θα συνδέσει απευθείας τη Θεσσαλονίκη με την Σαντορίνη και τη Μύκονο με έκτακτα δρομολόγια.

Την Μεγάλη Παρασκευή 26 Απριλίου η Astra Airlines θα πετάξει από Θεσσαλονίκη προς Σαντορίνη στις 08.20 το πρωί, με άφιξη στις 09.30. Η επιστροφή θα είναι στις 29 Απριλίου, Δευτέρα του Πάσχα, στις 18.15 με ώρα άφιξης στο «Μακεδονία» στις 19.25.  

Τις ίδιες ημέρες θα πραγματοποιούν πτήσεις και με ανάποδο δρομολόγιο: Στις 26 Απριλίου από Σαντορίνη προς Θεσσαλονίκη (10.05 – 11.15) και στις 29 Απριλίου από Θεσσαλονίκη προς Σαντορίνη (16.30 – 17.40).  

Επιπλέον, πτήσεις θα πραγματοποιηθούν και προς τη Μύκονο. Η πτήση από Θεσσαλονίκη θα γίνει την Μεγάλη Πέμπτη 25 Απριλίου (21.25 – 22.40) με επιστροφή στις 29 Απριλίου (23.59 – 01.20).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βρετανία: Νέος πρωθυπουργός ο Άντι Μπέρναμ: «Οι πολίτες έχουν μπουχτίσει»
«Πρέπει να γίνουμε καλύτεροι», είπε και προανήγγειλε παρεμβάσεις για το κόστος ζωής – «Πήραμε λάθος δρόμους τη δεκαετία του 1980»
Βρετανία: Νέος πρωθυπουργός ο Άντι Μπέρναμ: «Οι πολίτες έχουν μπουχτίσει»
Νέο Κοινωνικό Οδοντιατρείο στη Θεσσαλονίκη – Δωρεάν υπηρεσίες σε ευάλωτες ομάδες
Από τους Γιατρούς του Κόσμου σε συνεργασία με το δήμο Θεσσαλονίκης και στήριξη από την Ελληνική Πρωτοβουλία Αυστραλίας
Νέο Κοινωνικό Οδοντιατρείο στη Θεσσαλονίκη – Δωρεάν υπηρεσίες σε ευάλωτες ομάδες
Καρυστιανού μετά τη δίκη για τα Τέμπη: «Δέχθηκα λεκτική επίθεση από τον Πλακιά»
Σχολίασε και τις εξελίξεις που αφορούν την υπόθεση της ΕΡΓΟΣΕ και τη στάση της Δικαιοσύνης - Τι απάντησε ο Νίκος Πλακιάς
Καρυστιανού μετά τη δίκη για τα Τέμπη: «Δέχθηκα λεκτική επίθεση από τον Πλακιά»