Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Έρχονται εκπτώσεις 9 ημερών – Ανοιχτά μαγαζιά την Κυριακή 3/11

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Η ανακοίνωση από τον Εμπορικό Σύλλογο για την ενδιάμεση φθινοπωρινή εκπτωτική περίοδο

Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης ενημερώνει εμπόρους και καταναλωτές ότι σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 4177/2013 από την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019 έως και το Σάββατο 9 Νοέμβριου 2019, θα ισχύσει η ενδιάμεση φθινοπωρινή εκπτωτική περίοδος.

Όπως αναφέρει: Επισημαίνουμε ότι οι ανωτέρω ημερομηνίες της ενδιάμεσης εκπτωτικής περιόδου είναι δεσμευτικές για τα εμπορικά καταστήματα της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και δεν επιτρέπεται παράταση της εκπτωτικής περιόδου πέραν της 9ης Νοεμβρίου.

Κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων, πέραν της αναγραφής της παλαιάς και της νέας τιμής των προϊόντων και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης.

Παράλληλα, σύμφωνα με το άρθρο 16 του ίδιου νόμου, τα καταστήματα μπορούν να λειτουργήσουν (προαιρετικά) την Κυριακή 3 Νοεμβρίου (πρώτη Κυριακή της ενδιάμεσης φθινοπωρινής εκπτωτικής περιόδου του Νοεμβρίου 2019).

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019: 11.00 με 18.00. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου επανεξελέγη ο Σπύρος Βούγιας
Δημαιρεσίες στον Δήμο Θεσσαλονίκης για την εκλογή του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών της Δημοτικής Επιτροπής
Θεσσαλονίκη: Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου επανεξελέγη ο Σπύρος Βούγιας