Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Οικονομία

Κορωνοϊός: Σε καραντίνα Γεωργιάδης, Παπαθανάσης – Δεν έρχονται Θεσσαλονίκη

Κορωνοϊός: Σε καραντίνα Γεωργιάδης, Παπαθανάσης – Δεν έρχονται Θεσσαλονίκη
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Η ανακοίνωση του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων

Σε απομόνωση στο σπίτι τους βρίσκονται ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης και ο αναπληρωτής υπουργός, Νίκος Παπαθανάσης καθώς όπως ανακοινώθηκε την Τετάρτη είχαν συνάντηση με επενδυτή που διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Οι δύο υπουργοί ενημερώθηκαν για την εξέλιξη αυτή λίγο πριν να αναχωρήσουν για τη Θεσσαλονίκη προκειμένου να συνοδεύσουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη στις εκεί σημερινές του συναντήσεις.

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση και οι δύο δεν είχαν συναντήσει τον πρωθυπουργό πριν να αναχωρήσουν για τα σπίτια τους.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Ο Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης και ο Αναπληρωτής Υπουργός, κ. Νίκος Παπαθανάσης επρόκειτο να συνοδεύσουν τον Πρωθυπουργό, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη στη σημερινή του επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη όπου θα έχει συναντήσεις με τους παραγωγικούς φορείς της πόλης.

Λίγα λεπτά πριν την αναχώρηση κι ενώ δεν είχαν συναντήσει ακόμη τον κ. Πρωθυπουργό, ενημερώθηκαν, ότι σε υπηρεσιακή συνάντηση που είχαν χθες στο Υπουργείο με επενδυτές από το εξωτερικό, ο ένας εξ αυτών διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Τηρώντας απόλυτα το υγειονομικό πρωτόκολλο και οι δύο ανεχώρησαν ήδη για απομόνωση στο σπίτι τους έως ότου σύμφωνα με το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ διαγνωστούν αρνητικοί.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Οικονομία

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Θεσσαλονίκη: Συνεχίζονται οι έρευνες για αγνοούμενη από το Ωραιόκαστρο (ΦΩΤΟ)

Πότε ξεκινά η ηλεκτρονική συνταγογράφηση για το αντιγριπικό εμβόλιο