Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Οικονομία

Θεσσαλονίκη – Click away: Άνοιξαν μόνο 10 από τα 200 καταστήματα στην Τσιμισκή!

Θεσσαλονίκη – Click away: Άνοιξαν μόνο 10 από τα 200 καταστήματα στην Τσιμισκή!
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Τι αναφέρουν οι καταστηματάρχες των μαγαζιών με παιχνίδια

Υποτονικά η αγορά στη Θεσσαλονίκη, καθώς ελάχιστα ήταν τα καταστήματα που άνοιξαν τις πύλες τους, δεύτερη ημέρα της εφαρμογής του click away.

Μάλιστα, όπως μετέδωσε το OPEN μόλις 10 ήταν τα καταστήματα που άνοιξαν τις πύλες τους στην οδό της Τσιμισκή, από τα περίπου 200 συνολικά του πλέον εμπορικού δρόμου της Θεσσαλονίκης. Συνολικά στην πόλη, το click away είναι σχεδόν ανύπαρκτο, καθώς 9 στα 10 μαγαζιά δεν άνοιξαν.

Δείτε το ρεπορτάζ του OPEN. 

Παράλληλα, πολλά καταστήματα παιχνιδιών, έκαναν γνωστό στο καταναλωτικό κοινό ότι αδυνατούν να εξυπηρετήσουν τους πελάτες τους, καθώς δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν, εξαιτίας της ψηφιακής υποδομής που απαιτεί το σύστημα click away αλλά και των μαζικών παραγγελιών. Οι καταστηματάρχες κάνουν λόγο για μία πρωτόγνωρη κατάσταση, η οποία ελπίζουν ότι θα ομαλοποιηθεί τις επόμενες ημέρες.

Δείτε το ρεπορτάζ της ΕΡΤ. 

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Οικονομία

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Jumbo: Τα Χριστούγεννα κάνουμε το 33% του τζίρου – Χαμένη χρονιά το 2020

Μπουρλά: Δεν έκανα το εμβόλιο - Δε θα πάρω τη σειρά κανενός