Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Κλείνουν από τώρα πάρτι σε βίλες στη Μύκονο για μετά το Πάσχα

Επιστολή επιχειρηματιών στον Χρυσοχοΐδη

Επιστολή στον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη έστειλε το Σωματείο Επιχειρήσεων Εστίασης και Διασκέδασης Μυκόνου καταγγέλλοντας ότι προετοιμάζονται από τώρα κορω-νοπάρτι σε βίλες της Μυκόνου για μετά το Πάσχα.

Με την επιστολή τους σύμφωνα με το protothema.gr οι επιχειρηματίες του κοσμοπολίτικου Νησιού των Ανέμων, ζητούν τηλεδιάσκεψη με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη προκειμένου να καθορίσουν το πλαίσιο των ελέγχων καθώς όπως λένε, υπάρχουν πληροφορίες ότι έχουν ήδη ξεκινήσει οι επαφές ιδιοκτητών πολυτελών κατοικιών με διοργανωτές πάρτι για μυστικές συναθροίσεις.

Το Σωματείο συγχαίρει τον υπουργό για την αναβάθμιση της αστυνομίας της Μυκόνου, ενώ αναφέρεται και σε οικονομικά στοιχεία που αφορούν στους τζίρους του περασμένου καλοκαιριού.

Αναλυτικά η επιστολή του ΣΕΔΕΜ:

sedem2.jpg

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ρωσία για Ζελένσκι: Είναι τρομοκράτης, απειλεί αρχηγούς κρατών – «Πρόδωσε τον ίδιο του τον παππού»
Με αφορμή δηλώσεις του περί μη εγγύησης της ασφάλειας των ξένων ηγετών εντός ρωσικού εδάφους την 9η Μαΐου
Ρωσία για Ζελένσκι: Είναι τρομοκράτης, απειλεί αρχηγούς κρατών – «Πρόδωσε τον ίδιο του τον παππού»