Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Οικονομία

Τα ρωσικά σούπερ μάρκετ «άνοιξαν» θέσεις εργασίας – Τα 2 καταστήματα στην Ελλάδα

Τα ρωσικά σούπερ μάρκετ «άνοιξαν» θέσεις εργασίας – Τα 2 καταστήματα στην Ελλάδα
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Πού θα λειτουργήσουν τα πρώτα καταστήματα MERE που θα συναγωνίζονται τα LIDL

Το αντίπαλον δέος του LIDL, τα ρωσικά σούπερ μάρκετ Mere, αναζητούν ξανά υπαλλήλους στην Ελλάδα, για τη στελέχωση του καταστήματός τους στην Τρίπολη.

Υπαλλήλους για την κάλυψη θέσεων εργασίας στην Τρίπολη, ζητάει η ρωσική αλυσίδα σούπερ μάρκετ, Mere, η οποία αποτελεί το αντίπαλον δέος της LIDL στην Ελλάδα.

Η αλυσίδα SVETOFOR, είναι η μεγαλύτερη αλυσίδα discount στην Ρωσία, με 1.200 καταστήματα σε όλη την χώρα. Σήμερα ήδη λειτουργεί πολύ πέρα από τα σύνορά της, στην Γερμανία, Πολωνία, Ρουμανία, Λετονία, Λιθουανία, Εσθονία, Κίνα και άλλες χώρες.

Υπενθυμίζεται πως τα πρώτα δύο καταστήματα της εταιρείας θα λειτουργήσουν σε Τρίπολη και Λάρισα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες αναζητείται κατάλληλος χώρος και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, ανάμεσα στις οποίες βρίσκεται και η Θεσσαλονίκη.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Η MERE αναζητεί υπαλλήλους για το κατάστημά της στην Τρίπολη. Απαραίτητη η προϋπηρεσία σε σουπερμάρκετ. Η γνώση της Ρωσικής γλώσσας θα ληφθεί υπ’ όψιν. Παρακαλούμε στείλτε βιογραφικό στην διεύθυνση:

Προσοχή: Παρακαλούμε να στέλνετε βιογραφικά μόνον για εργασία στο κατάστημα Τριπόλεως.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Οικονομία

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Στοιχεία για παρεμβάσεις υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ στην υπόθεση της Folli Follie

Φον Ντερ Λάιεν: Απόφαση της Κομισιόν για το εμβόλιο ως το βράδυ