Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Αθέμιτο ανταγωνισμό στο «Τουρισμός Για Όλους» καταγγέλλει η ΕΞΘ

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή της σχετικά με την ένταξη των καταλυμάτων βραχυχρόνιας μίσθωσης στο πρόγραμμα

Την έντονη αντίδραση της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης έφερε η απόφαση σύμφωνα με την οποία τα καταλύματα βραχυχρόνιας μίσθωσης εντάσσονται στο πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους». Σε σχετική ανακοίνωσή της η ΕΞΘ κάνει λόγο για αθέμιτο ανταγωνισμό.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωσή της η Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης αναφέρει:

Για δεύτερη συνεχή χρονιά η Πολιτεία επιτρέπει την ένταξη στο πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους» καταλυμάτων βραχυχρόνιας μίσθωσης, για τα οποία δεν υπάρχει κανένα ξεκάθαρο θεσμικό πλαίσιο αναφορικά τόσο με τις παρεχόμενες υπηρεσίες τους όσο και με άλλα σοβαρότατα θέματα (υγιεινή, ασφάλεια, φορολογικές υποχρεώσεις απέναντι στο Κράτος κ.α.), αλλά αυτό δυστυχώς δεν φαίνεται να απασχολεί τους αρμοδίους.

Η χρόνια και προκλητική προνομιακή μεταχείριση από το Κράτος προς τα καταλύματα βραχυχρόνιας μίσθωσης που έχει δημιουργήσει συνθήκες σημαντικότατου αθέμιτου ανταγωνισμού και στα ξενοδοχεία της περιοχής της Θεσσαλονίκης, οδηγεί σε έντονο προβληματισμό και - εν κατακλείδι - στο συμπέρασμα ότι σκοπός αυτής της μεταχείρισης είναι η ψηφοθηρία, η οποία όμως έχει και τα όριά της.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κατηγορηματικός ο Τραμπ: Ο Νετανιάχου δεν θα συλληφθεί όσο βρίσκεται στις ΗΠΑ
Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης Ζοχράν Μαμντάνι συζήτησε τη νομική δυνατότητα σύλληψης του Νετανιάχου κατά τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών
Κατηγορηματικός ο Τραμπ: Ο Νετανιάχου δεν θα συλληφθεί όσο βρίσκεται στις ΗΠΑ
Πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική έκταση στην Καβάλα – Επιχειρούν και εναέρια μέσα
Στο έργο της κατάσβεσης συμμετέχουν 18 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων της 21ης και 7ης ΕΜΟΔΕ καθώς και 2 οχήματα
Πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική έκταση στην Καβάλα – Επιχειρούν και εναέρια μέσα