Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Βeyond 4.0: Η καρδιά της ψηφιακής τεχνολογίας και καινοτομίας χτυπάει στη Θεσσαλονίκη

Από αύριο μέχρι και το Σάββατο 1 Οκτωβρίου

Της Λεμονιάς Βασβάνη

 

Με περισσότερες από 300 εταιρείες εκ των οποίων οι 100 είναι start ups, και 30 διεθνείς συμμετοχές ξεκινάει την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022 η 2η Beyond 4.0, η έκθεση ψηφιακής τεχνολογίας και καινοτομίας, στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

«Στη φετινή Beyond προετοιμάζουμε το μέλλον. Άλλωστε αυτό είναι το κεντρικό θέμα της διοργάνωσης, Get Future Ready, που υπογραμμίζει και τον ουσιαστικό της ρόλο. Βάζουμε τον πήχη ψηλά και θέλουμε να είναι ένα γεγονός που θα καθιερωθεί. Πιστεύουμε ότι το φετινό στοίχημα κερδήθηκε. Έχουμε όμως πολλή δουλειά ακόμη. Θέλουμε και έχουμε την υποστήριξη κλάδου και της χώρας. Και θέλουμε να γίνει μια έκθεση που θα αφορά τα Βαλκάνια. Η Θεσσαλονίκη γίνεται πόλη της τεχνολογίας και χρειάζεται μια έκθεση τεχνολογίας», ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΔΕΘ-HELEXPO κ Τάσος Τζήκας.

«Η Beyond αποτελεί την ιδανική πλατφόρμα για διεθνείς επιχειρηματικούς leaders, πρωτοπόρους στοχαστές, τεχνολογίες αιχμής και για όλους όσοι δραστηριοποιούνται στις τεχνολογίες καταναλωτών. Επίσης θα δώσει το βήμα σε εταιρείες από όλο τον κόσμο να παρουσιάσουν τα καινοτόμα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους αλλά και την ευκαιρία να συνάψουν σημαντικές συμφωνίες με επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό», τόνισε από την πλευρά του ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ-HELEXP κ. Κυριάκος Ποζρικίδης υπογραμμίζοντας ότι ήδη έχουν κλειστεί πάνω από 5000 ραντεβού και ότι θα γίνουν πολλές εκδηλώσεις σε 5 stages. Εξάλλου ανέφερε ότι στο Beyond Stage θα φιλοξενηθούν εκδηλώσεις της ΚΕΔΕ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Στο ότι στο πλαίσιο της Beyond θα έρθουν για παρουσιάσει περισσότεροι από 150 ομιλητές εστίασε ο Βαγγέλης Χαραλάμπους της Be -best (η οποία συνδιοργανώνει την έκθεση με την ΔΕΘ και τους τους Industry Disruptors Game Changers ( IDGC) ) προσθέτοντας ότι η πόλη μας θα μπει στο κέντρο των τεχνολογικών εξελίξεων.

Στις ανακοινώσεις που θα γίνουν στο πλαίσιο της έκθεσης από πλευράς εταιρειών επικεντρώθηκε ο Μιχάλης Στάγκος της IDCG, ενώ ο Κοσμάς Βάμβαλης μίλησε για  το  technology forum που θα γίνει την  Πέμπτη 09.00-18.00 με σημαντικούς keynote speakers.

Τέλος ο Γενικός Διευθυντής ΔΕΘ κ. Αλέξης Ταξιρλής τόνισε πως η πόλη μας γίνεται ένα hub καινοτομίας και ότι μπαίνουν οι βάσεις για ένα καλύτερο μέλλον, ενώ ανέφερε πως η τρίτη Beyond θα διεξαχθεί τον Μάιο του 2023.

Να σημειωθεί ότι πέραν της δυναμικής επιχειρηματικής παρουσίας από την Ελλάδα και το εξωτερικό, στη Beyond συμμετέχουν επίσης Περιφέρειες, υπουργεία, φορείς, η τοπική αυτοδιοίκηση, αλλά και η πανεπιστημιακή και ερευνητική κοινότητα.

Κάποιες από τις σημαντικότερες εταιρείες πληροφορικής και υψηλής τεχνολογίας στην Ελλάδα και σε διεθνές επίπεδο στηρίζουν χορηγικά την Beyond. Ειδικότερα, Gold Sponsors είναι  η Cisco, η Info Quest Technologies, η Intracom Telecom και η IBM, Sponsors είναι η Ianic, η Lancom, η Performance, η InTrust, η Infoteam, η Apifon, η Deloitte και η Cool Block και supporters οι ΣΕΠΕ, ΣΕΠΒΕ, ΣΕΚΕΕ, HETIA, η Περιφέρεια Αττικής, η Samsung, η Checkpoint, η Globismart, η Infoquest και η Unisystems.

Διάρκεια έως και την 1η Οκτωβρίου 2022. Το ωράριο της Beyond έχει ως εξής: Πέμπτη και Παρασκευή 10:00 με 20:00 και Σάββατο 10:00 με 18:00. Θα φιλοξενηθεί στα περίπτερα 12, 13, 14 και 15 της ΔΕΘ.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η επανεμφάνιση του «εξορκιστή της Θεσσαλονίκης» - Το βίντεο και οι προσευχές από το τηλέφωνο
Διοργάνωνε από κηρύγματα μέχρι θεραπείες άρρωστων ανθρώπων και τελετές που τις βάφτιζε εξορκισμούς…
Η επανεμφάνιση του «εξορκιστή της Θεσσαλονίκης» - Το βίντεο και οι προσευχές από το τηλέφωνο