Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Οικονομία

Θεσσαλονίκη: Μνημόνιο συνεργασίας EXPO GEORGIA με ΔΕΘ - HELEXPO

Θεσσαλονίκη: Μνημόνιο συνεργασίας EXPO GEORGIA με ΔΕΘ - HELEXPO
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">

Στην υπογραφή μνημονίου συνεργασίας με τον εκθεσιακό οργανισμό EXPO GEORGIA προχώρησε η ΔΕΘ-HELEXPO στο πλαίσιο της στρατηγικής της για διεθνή δικτύωση.

Η ανταλλαγή τεχνογνωσίας, η οργάνωση επιχειρηματικών αποστολών, η συμμετοχή σε εκθέσεις, η εκατέρωθεν προσέλκυση εκθετών και επισκεπτών και γενικότερα η αμοιβαία επωφελής συνεργασία των δύο μερών συνθέτουν το περιεχόμενο του μνημονίου που υπεγράφη στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ-HELEXPO από τον διευθύνοντα σύμβουλό της, Δρα Κυριάκο Ποζρικίδη και τον διευθύνοντα σύμβουλο της EXPO GEORGIA, κ. Resan Kikava.

Κοινός στόχος της συνεργασίας, όπως αναφέρεται σχετικά στο μνημόνιο, είναι η αύξηση της ανταγωνιστικότητας των περιοχών δράσης των δύο εκθεσιακών οργανισμών με την αξιοποίηση όλων των επιχειρηματικών ευκαιριών από τη σύμπραξη σε εκθέσεις, συνέδρια και άλλες εκδηλώσεις.

Η υπογραφή του μνημονίου έγινε με την παρουσία του γενικού προξένου της Γεωργίας στη Θεσσαλονίκη, κ. Nodar Komakhidze, του συμβούλου της Πρεσβείας της Γεωργίας στην Ελλάδα, κ. Ilia Marjanidze, του προέδρου της ΔΕΘ-HELEXPO, κ. Τάσου Τζήκα και του γενικού διευθυντή της εταιρείας, κ. Αλέξη Τσαξιρλή.

Το ενδιαφέρον από τη γεωργιανή πλευρά επικεντρώνεται, όπως έκανε γνωστό ο διευθύνων σύμβουλος της EXPO GEORGIA, στα πεδία των κατασκευών, του πρωτογενούς τομέα, του τουρισμού και της οινοπαραγωγής, με το βλέμμα του εκθεσιακού οργανισμού να εστιάζει σε εκθέσεις ανάλογων αντικειμένων.

Η διεθνοποίηση των εκθέσεών της είναι από τις πρώτες προτεραιότητες της ΔΕΘ-HELEXPO, που διευρύνει τα τελευταία χρόνια συστηματικά το δίκτυο των διεθνών της συνεργασιών.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Οικονομία

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Ψήφος Ελλήνων εξωτερικού: Θετικά τάχθηκαν «Σπαρτιάτες», «ΝΙΚΗ» και Πλεύση Ελευθερίας

Φωτιά στη Μάνδρα: Μεγάλη αναζωπύρωση – Μήνυμα του 112 για εκκένωση 4 οικισμών