Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Οικονομία

Στη Nanobionic το βραβείο “Στέλιος Χατζηιωάννου”

Στη Nanobionic το βραβείο “Στέλιος Χατζηιωάννου”
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">

Στις 26 Νοεμβρίου 2013 ο Sir Στέλιος Χατζηιωάννου, ιδρυτής της easyJet, του ομίλου easyGroup και του Stelios Philanthropic Foundation, στο πλαίσιο της επίσημης τελετής απονομής των Βραβείων Κούρος 2013 της Λέσχης Επιχειρηματικότητας, ανακοίνωσε το νικητή για το «Βραβείο Στέλιος Χατζηιωάννου, Επιχειρηματικό Ξεκίνημα Χρονιάς 2013».

Φέτος το έπαθλο των 50.000 € απονεμήθηκε στους κυρίους Γεώργιο & Ερμή Ψιψίκα της Nanobionic. Η επιχείρηση, που έχει έδρα την Αθήνα, ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στην Ελλάδα το 2011, δημιουργώντας εξειδικευμένα προϊόντα που προσφέρουν συνολική ευεξία, βελτίωση των επιδόσεων και ενίσχυση του τρόπου ζωής.

Τα τελευταία έξι χρόνια, έχουν απονεμηθεί συνολικά 300.000 € σε μετρητά σε έξι νέες επιχειρήσεις με έδρα την Ελλάδα, αποδεικνύοντας έμπρακτα την πίστη του Sir Στέλιου Χατζηιωάννου στις δυνατότητες των νέων δημιουργικών και καινοτόμων Ελλήνων επιχειρηματιών.

“Όταν υπάρχει τόλμη και πίστη υπάρχουν και λύσεις και στις περιπτώσεις ειδικά των φετινών επιχειρήσεων που βρέθηκαν στο τελικό στάδιο, είναι εντυπωσιακή η διάθεση των νέων επιχειρηματιών να εξάγουν τα προϊόντα τους και να ενισχύσουν την εξωστρέφεια”, δήλωσε, μεταξύ άλλων ο κ. Χατζηιωάννου.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Οικονομία

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
«Κίνηση Αγάπης» από την ΕΛΑΪΣ – Unilever Hellas και τα My market

Δέσμευση από την Coca Cola για ενίσχυση της παρουσίας της στην Ελλάδα