Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Παγκόσμια καινοτομία από τη METALEASE: Η πλατφόρμα που επενδύεις με απόδοση έως 10,8%

metalease-invest

Η METALEASE, η εταιρεία που έφερε πρώτη το leasing συσκευών τεχνολογίας στην Ελλάδα - Μας μυεί στην έννοια του Timeshare Fractional Ownership σε συσκευές τεχνολογίας και υπόσχεται ασφάλεια και υψηλή απόδοση

Η METALEASE, η πρωτοπόρος εταιρεία που έφερε στην Ελλαδα το leasing συσκευών τεχνολογίας φέρνοντας την επανάσταση στον τρόπο που οι ιδιώτες και οι επιχειρήσεις αποκτούν πρόσβαση σε συσκευές τεχνολογίας υψηλού κόστους, συνεχίζει να καινοτομεί αυτήν τη φορά σε παγκόσμιο επίπεδο εισάγοντας για πρώτη φορά την κλασματοποιημένη ιδιοκτησία (fractional ownership) στις συσκευές τεχνολογίας.

Μέσω της νέας πλατφόρμας metaleaseinvest.com, επενδυτές από όλο τον κόσμο μπορούν να επενδύσουν σε pools που αποτελούνται από συσκευές τεχνολογίας και να απολαμβάνουν παθητικό εισόδημα από τις συσκευές που θα εκμισθώνει η METALEASE στους πελατες της. Η διαδικασία επένδυσης είναι απλή και επιτρέπει την πρόσβαση σε όλους, με ελάχιστο όριο επένδυσης που μπορεί να ξεκινάει από 500€ – 1.000€ (ανάλογα το μέγεθος του pool) και ετήσια απόδοση από 4,4% – 10,8%. Επίσης ανοίγει ένα δρόμο επενδύσεων που θα έχουν θετικό πρόσημο περιβαλλοντικής επίδρασης αφού πρόκειται για impact investment.

Η METALEASE ξεκίνησε το ταξίδι της με το όραμα να εκδημοκρατίσει την πρόσβαση σε τεχνολογικές συσκευές και να βοηθήσει στη μείωση των ηλεκτρονικών αποβλήτων και των εκπομπών CO2. Από τη γέννησή της, η εταιρεία έχει κερδίσει την αναγνώριση των υπηρεσιών της από εκατοντάδες πελάτες τόσο ιδιώτες όσο και επιχειρήσεις στις οποίες περιλαμβάνονται κάποιες από τις μεγαλύτερες εταιρείες στην Ελλάδα καθώς και πολυεθνικές.

Το νέο αυτό πρωτοποριακό προϊόν δεν προσφέρει απλώς την ευκαιρία σε άτομα να επενδύσουν σε ένα προϊόν με υψηλή απόδοση, υπερβαίνοντας τις παραδοσιακές επενδύσεις, αλλά αποδεικνύει επίσης τη δέσμευση της METALEASE να προσφέρει πραγματικές λύσεις στο καταναλωτικό και επενδυτικό κοινό μέσω των πρωτοποριακών της υπηρεσιών. Η METALEASE, με την καινοτομία της κλασματοποιημένης ιδιοκτησίας για τεχνολογικές συσκευές, ανοίγει τον δρόμο προς μια νέα εποχή επενδύσεων σε παγκόσμιο επίπεδο.

Απλή διαδικασία με υψηλές αποδόσεις

Η διαδικασία είναι όσο πιο απλή γίνεται για τον επενδυτή.

Βήμα 1: Ο χρήστης κάνει εγγραφή και υποβάλλει αίτηση για τη διαδικασία γνωριμίας με τον πελάτη (KYC).

Βήμα 2: Ο επενδυτής επιλέγει το pool στο οποίο επιθυμεί να επενδύσει, διαβάζοντας πληροφορίες από τα σχετικά έγγραφα, τις συσκευές που περιλαμβάνει κάθε pool και τις εκτιμώμενες αποδόσεις.

Βήμα 3: Ο επενδυτής επιλέγει το πρόγραμμα πληρωμών που του ταιριάζει. Μπορεί να επιλέξει πληρωμή κάθε 12 μήνες ή πληρωμή μετά τη λήξη του pool, δηλαδή στους 36 μήνες και καταχωρεί ένα αίτημα επένδυσης.

Βήμα 4: Ο επενδυτής καταβάλλει το ποσό της επένδυσης και αποκτά ένα μερίδιο του pool.

Βήμα 5: Μόλις μισθωθεί η πρώτη συσκευή του pool, ξεκινάει η διάρκεια των 36 μηνών της επένδυσης και αρχίζουν να συγκεντρώνονται τα έσοδα του pool, τα οποία διαμοιράζονται στους επενδυτές του.

Πως γίνεται ο Διαμοιρασμός των Εσόδων

Η επένδυση σε κάθε pool έχει διάρκεια 36 μήνες από την ημέρα που θα γίνει η πρώτη μίσθωση συσκευής του pool. Κάθε επενδυτής κατέχει ένα ποσοστό στο pool ανάλογα με τη συνεισφορά του.

Η METALEASE αγοράζει τις συσκευές με τα χρήματα που έχουν συγκεντρωθεί στο pool και ξεκινάει την εκμετάλλευσή τους.

Η METALEASE διατηρεί ένα μικρό ποσοστό από τα έσοδα του pool, με το μεγαλύτερο να διαμοιράζεται στους επενδυτές βάσει του ποσοστού που κατέχουν στο pool και του προγράμματος πληρωμών που έχουν επιλέξει. Οι επενδυτές που επιλέγουν την πληρωμή μετά τη λήξη του pool (36 μήνες) απολαμβάνουν μεγαλύτερο μερίδιο από τα έσοδα.

Η ετήσια απόδοση για πληρωμή κάθε 12 μήνες κυμαίνεται μεταξύ 4,4% – 7,1%, ενώ για πληρωμή στους 36 μήνες κυμαίνεται μεταξύ 8,1% – 10,8%.

Επενδύστε και ξενοιάστε

Σε αντίθεση με κάποιες άλλες παραδοσιακές μορφές επένδυσης, δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα άλλο. Η METALEASE διαχειρίζεται όλες τις πτυχές της επένδυσης, από την αγορά των συσκευών, τον πιστοληπτικό έλεγχο των πελατών, την είσπραξη των μισθωμάτων, έως τη συντήρηση των συσκευών.

Μέσω του λεπτομερούς πίνακα ελέγχου, ο επενδυτής μπορεί να παρακολουθεί την απόδοση της επένδυσής του. Επιπλέον, έχει τη δυνατότητα να ελέγχει την κατάσταση κάθε συσκευής που ανήκει στο pool του, γνωρίζοντας αν είναι μισθωμένη, διαθέσιμη για ενοικίαση ή υπό επισκευή. Οι λεπτομερείς πληροφορίες του πίνακα ελέγχου παρέχουν στον επενδυτή ασφάλεια και διαφάνεια, ενισχύοντας την εμπειρία του στον κόσμο της κλασματοποιημένης ιδιοκτησίας συσκευών τεχνολογίας.

Ασφάλεια Επένδυσης

Η METALEASE πραγματοποιεί διεξοδικό έλεγχο πιστοληπτικής ικανότητας, οικονομικής ευχέρειας και έγκαιρης πληρωμής στους πιθανούς πελάτες πριν τους εκμισθώσει μια συσκευή. Η METALEASE πάντα προσπαθεί να διασφαλίσει ότι οι συσκευές θα εκμισθωθούν στους πιο αξιόπιστους δυνητικούς πελάτες είτε ιδιώτες είτε επιχειρήσεις.

Επιπλέον, η πιθανότητα ζημιών ή απώλειας των συσκευών έχει ληφθεί υπόψη στην απόδοση της επένδυσης, στην προσπάθεια της METALEASE να επιτευχθεί τουλάχιστον η ελάχιστη εκτιμώμενη απόδοση.

Πρόσβαση σε Όλους

Η υπηρεσία METALEASE INVEST προσφέρεται για επενδυτές όλου του βεληνεκούς, με pools τα οποία μεταβάλλονται ανάλογα με τις ανάγκες από 500€ με 1.000€ ως minimum ποσό επένδυσης. Η επένδυση σε συσκευές τεχνολογίας μπορεί να αποτελέσει μια εναλλακτική επένδυση για αυτούς που αναζητούν ασφάλεια, διαφοροποίηση και υψηλές αποδόσεις σε ανερχόμενους κλάδους.

Συνοψίζοντας, η METALEASE εισάγει μια παγκόσμια καινοτομία με την έννοια της κλασματοποιημένης ιδιοκτησίας ορισμένου χρόνου, σε συσκευές τεχνολογίας, προσφέροντας μια απλή και ελκυστική διαδικασία επένδυσης με υψηλές αποδόσεις. Μέσω της πλατφόρμας metaleaseinvest.com, η METALEASE δίνει τη δυνατότητα σε επενδυτές από όλο τον κόσμο να συμμετέχουν σε pools συσκευών τεχνολογίας και να επωφεληθούν από τις ανεξάντλητες δυνατότητες της τεχνολογίας.

Με αξιοπιστία, ασφάλεια και επαγγελματισμό, ανοίγει νέους ορίζοντες στο χώρο των επενδύσεων και συμβάλλει στη δημιουργία μιας εποχής προοδευτικών και βιώσιμων επενδύσεων σε παγκόσμιο επίπεδο. Επενδύστε στο μέλλον με την METALEASE ενώ απολαμβάνετε τα οφέλη της τεχνολογικής εξέλιξης.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

fysiko-aerio-agogoi
Αλλάζει ο ενεργειακός χάρτης - Επενδύσεις 3 δις στη Βόρεια Ελλάδα
Αλεξανδρούπουλη, Κομοτηνή, Καβάλα προσελκύουν βαρύνουσας σημασίας επενδυτικά projects στην ενέργεια - Τα FSRU, οι μονάδες ηλεκτροπαραγωγής και η...
Αλλάζει ο ενεργειακός χάρτης - Επενδύσεις 3 δις στη Βόρεια Ελλάδα