Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Οικονομία

Έρχονται πάνω από 30.000 φτηνά δάνεια για σπίτια - Για ποιες ηλικίες

plateia-navarinou-thessaloniki-akinita
Έρχονται πάνω από 30.000 φτηνά δάνεια για σπίτια - Για ποιες ηλικίες
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Tο πρόγραμμα θα απευθύνεται σε ηλικίες από 29 έως 50

Τη χορήγηση πάνω από 30.000 νέων στεγαστικών δανείων μέσω του προγράμματος “Σπίτι Μου 2” προανήγγειλε σήμερα (06.07.24), ο αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, Νίκος Παπαθανάσης μιλώντας στην εφημερίδα Παραπολιτικά.

Συγκεκριμένα, ο αναπληρωτής ΥΠΟΙΚ, κος Παπαθανάσης, δήλωσε πως η σχετική διαπραγμάτευση με τους εταίρους μας (σ.σ. για το Σπίτι Μου 2) βρίσκεται σε εξέλιξη.

Δεν θα ήταν ούτε σοβαρό ούτε σκόπιμο, αυτή τη στιγμή, να μιλήσουμε για τελικά ποσά και χρονοδιαγράμματα, συμπλήρωσε ο ίδιος.

Πάντως, η σημασία που αποδίδει η κυβέρνηση στο τεράστιο αυτό ζήτημα, κυρίωςγια τα νέα ζευγάρια και τα ευάλωτα νοικοκυριά, αποδεικνύεται από το ότι στις διαβουλεύσεις πρωτοστατεί ο ίδιος ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, τόνισε.

Ο αναπληρωτής ΥΠΟΙΚ ανέφερε πως στόχος μας είναι, αφενός, να εξασφαλίσουμε από το Ταμείο Ανάκαμψης πόρους σημαντικά πιο υψηλούς έναντι του προηγούμενου προγράμματος και, αφετέρου, να πετύχουμε τη διεύρυνση της περιμέτρου των δικαιούχων, με τη χορήγηση φθηνών δανείων σε 30.000 ή και περισσότερους συμπολίτες μας, από 29 έως 50 ετών.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Οικονομία

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Λούκα Ντόντσιτς: Συγχαρητήρια στην Ελλάδα, έπαιξαν πολύ καλύτερα

Γάζα: Τουλάχιστον 15 νεκροί από χτύπημα του Ισραήλ σε σχολείο