Τα τελευταία χρόνια δεν είναι λίγες οι φορές που στα μιντιακά νέα, κυκλοφορεί η φήμη για πώληση του τηλεοπτικού σταθμού του Open, που ανήκει στον Ιβάν Σαββίδη, με σενάρια για ουκ ολίγους επιχειρηματίες ενδιαφερόμενους. Το σενάριο ωστόσο καταλήγει κάθε φορά σε ναυάγιο.
Τις τελευταίες ημέρες, διακινούνται εκ νέου διάφορες φήμες για ενδεχόμενη πώληση του Open, ενώ από σήμερα το πρωί, διάοφρα σάιτ κάνουν λόγο για δήθεν συμφωνία, που έχει κλείσει, με νέο ιδιοκτήτη του τηλεοπτικού σταθμού γνωστό εφοπλιστή που είναι μάλιστα και ιδιοκτήτης μεγάλης ΠΑΕ.
Ωστόσο μέχρι αυτή την στιγμή όλα όσα αναφέρονται, αποτελούν απλά και μόνο ανεπιβεβαίωτα σενάρια, με την πλευρά του Ιβάν Σαββίδη, να κρατά κλειστά τα χαρτιά της.
Υπενθυμίζεται πως μόλις πριν από 3 ημέρες δημοσιεύματα έκαναν λόγο για «διαπραγματεύσεις» με ενδιαφέρον αγοράς του τηλεοπτικού σταθμού από κυπριακό fund, που ακόμη μία φορά ωστόσο οδηγήθηκαν σε ναυάγιο.