Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Οικονομία

H&M Home και στο Mediterranean Cosmos

H&M Home και στο Mediterranean Cosmos
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">

Στις 30 Ιουνίου, στις 11.00 το πρωί, η H&M, Hennes & Mauritz ΑΕ, θα εγκαινιάσει το νέο της κατάστημα στο εμπορικό και ψυχαγωγικό κέντρο Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη. Το 3.100 τ.μ. κατάστημα θα προσφέρει μόδα για όλη την οικογένεια και επιπλέον, μόδα για το σπίτι!

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το νέο κατάστημα θα αντικαταστήσει το ήδη υπάρχον 1.200 τ.μ fashion spot της Η&Μ στο Mediterranean Cosmos καθώς και το κατάστημα της Η&Μ στο εμπορικό κέντρο City Gate μετά από πρόσφατη ανακοίνωση του τελευταίου ότι θα κλείσει και θα ανοίξει ξανά το 2015 με άλλη μορφή. Η τελευταία ημερομηνία λειτουργίας των δύο καταστημάτων είναι το Σάββατο, 28/6.

”Ψάχνουμε πάντοτε για ευκαιρίες επέκτασης. Το συγκεκριμένο κατάστημα θα δώσει τη δυνατότητα στους πελάτες μας να απολαύσουν μια ακόμη μεγαλύτερη γκάμα μόδας για όλη την οικογένεια και το σπίτι. Ταυτόχρονα, θα απορροφήσει το προσωπικό των δύο καταστημάτων που μεταφέρονται και θα προσφέρει δυνατότητες για προσωπική ανάπτυξη και εξέλιξη,” δήλωσε η κα. Dominique Fantaccino, Country Manager Ελλάδος και Βουλγαρίας.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Οικονομία

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
«Η διαδρομή είναι καλύτερη με παρέα!»

Όμιλος Ιατρικού Αθηνών: «Αριστεία στον Ιατρικό Τουρισμό»