Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Οικονομία

Ο ΟΤΕ επεκτείνει το δίκτυο VDSL σε νέες περιοχές

Ο ΟΤΕ επεκτείνει το δίκτυο VDSL σε νέες περιοχές
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">

Σε νέες περιοχές σε όλη την Ελλάδα επεκτείνει το δίκτυο VDSL ο ΟΤΕ, παρέχοντας τη δυνατότητα για ταχύτητες έως 50 Mbps σε επιπλέον 15.000 τηλεφωνικές συνδέσεις.

Όπως ανακοινώθηκε, από τις αρχές Αυγούστου, οι υπερυψηλές ταχύτητες VDSL είναι διαθέσιμες, μέσω Αστικού Κέντρου, σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις και στις περιοχές:

Ν. Αιτωλοακαρνανίας (Αμφιλοχία), Ν. Εύβοια (Αμάρυνθος), Ν. Ηλείας (Βάρδα, Γαστούνη, Κρέστενα), Ν. Ηρακλείου (Μάλια), Ν. Θεσσαλονίκης (Βασιλικά, Γέφυρα, Δρυμός, Επανομή), Ν. Κιλκίς (Αξιούπολη), Ν. Κοζάνης (Σέρβια), Ν. Κορινθίας (Βέλο), Ν. Μαγνησίας (Βελεστίνο), Ν. Χαλκιδικής (Ν. Τρίγλια, Ν. Φώκαια, Ορμύλια, Πευκοχώρι), Ν. Χίου (Θυμιανά).

Τα παραπάνω έρχονται να προστεθούν στα 284 Αστικά Κέντρα και τις 2.278 υπαίθριες καμπίνες του ΟΤΕ, που ήδη προσφέρουν ταχύτητες VDSL σε όλη την Ελλάδα. Χάρη στο εκτεταμένο επενδυτικό πλάνο του Ομίλου, το VDSL είναι σήμερα διαθέσιμο σε περίπου 1.200.000 νοικοκυριά και επιχειρήσεις, ενώ στόχος είναι η πληθυσμιακή κάλυψη του δικτύου να ανέλθει σε 30% μέσα στο 2014.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Οικονομία

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Σε ισχύ το ρωσικό εμπάργκο, στα ύψη η ανησυχία

Ακατάσχετο των ενισχύσεων για τους αγρότες ζητούν 24 βουλευτές της ΝΔ