Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Οι… «τρελοί» που άλλαξαν την αρχή της Τσιμισκή – Δείτε βίντεο

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Το ξενοδοχείο ανάμεσα από άνω και κάτω Λαδάδικα που αναβαθμίζει την περιοχή

«Μας έλεγαν τρελούς που πάμε να κάνουμε ξενοδοχείο στην αρχή της Τσιμισκή». Με αυτή τη φράση ο CEO της Leonardo Hotels & Resorts Mediterranean, Roni Aloni, άνοιξε την ομιλία του στα επίσημα εγκαίνια του τετράστερου NYX στη Θεσσαλονίκη.

Το νέο ξενοδοχείο άνοιξε πριν από δύο μήνες, λίγα μέτρα από τα πολύβουα Λαδάδικα, στην αρχή της οδού Τσιμισκή. Κατά τον κ. Aloni, η μονάδα «δεν είναι απλώς ξενοδοχείο αλλά μέρος στρατηγικής», ενώ πρόσθεσε: «βλέπουμε την πόλη ως Hub» και ότι «μπορούμε να βρούμε νέες ευκαιρίες όταν συμβαίνει ανάπτυξη». Επίσης δήλωσε ότι «μπορώ να σας πω πως αυτό δεν είναι το τελευταίο μας σχέδιο για τη Θεσσαλονίκη» και ότι στόχος είναι η αύξηση των τουριστικών ροών, εκφράζοντας την ελπίδα για περισσότερες ροές επισκεπτών.

Όταν πρωτοείδε το κτήριο, όπως είπε, όλοι τον ρωτούσαν: «είστε τρελοί να κάνετε ξενοδοχείο εδώ;». Για την ίδια περιοχή, τόνισε πως «η Θεσσαλονίκη έχει πολλά να προσφέρει» καθώς συνδυάζει ιστορία, πολιτισμό, πολύ καλή γαστρονομία, εξαιρετική ατμόσφαιρα και υπέροχες τοποθεσίες σε κοντινή απόσταση.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο δήμαρχος Στέλιος Αγγελούδης, ο οποίος σημείωσε ότι η πόλη έχει ανάγκη υποδομές και ότι μια ακόμη προστίθεται. Δεν δόθηκε εκτενές quote, μόνο τοποθέτηση ότι η Θεσσαλονίκη χρειάζεται νέες τουριστικές υποδομές.

Οι επισκέπτες υποδέχονται δύο μαύρους πάνθηρες–«εικαστικοί φρουροί» της εισόδου–και στο λόμπι βρίσκεται μια τεράστια καμηλοπάρδαλη. Ο διευθυντής του ξενοδοχείου Κωνσταντίνος Ιωαννίδης τόνισε ότι οι χώροι είναι ανοιχτοί «για καφέ και φαγητό» και ότι «ήδη για κάποιους έχει γίνει το νέο στέκι τους στην πόλη».

Η επένδυση του ξενοδοχείου έχει ήδη παρουσιαστεί ως έργο 25 εκατ. ευρώ.

Δείτε το βίντεο του TyposThes.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ