Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Οικονομία

Θεσσαλονίκη: Κλείνει γνωστό μπαρ στο κέντρο μετά από 10 χρόνια - Ήταν σημείο αναφοράς

Live στο Τζάνγκο
Θεσσαλονίκη: Κλείνει γνωστό μπαρ στο κέντρο μετά από 10 χρόνια - Ήταν σημείο αναφοράς
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Το ευχαριστώ των ιδιοκτητών

Στα δέκα χρόνια λειτουργίας του αποτέλεσε σημείο αναφοράς, φιλοξενώντας πλήθος θαμώνων που παρακολούθησαν πολλά live, stand up παραστάσεις και απόλαυσαν την ιδιαίτερη ατμόσφαιρά του. Ωστόσο όπως φαίνεται ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για το «Τζάνγκο μπαροκαφενές» στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, καθώς ανακοινώθηκε πως το Σάββατο 31 Οκτωβρίου θα είναι η τελευταία ημέρα που θα είναι ανοικτό.

Όπως αναφέρουν οι ιδιοκτήτες του, το Τζάνγκο γεννήθηκε ως μπαροκαφενές, καθώς «ο Παναγιώτης ήθελε μπαρ, ο Χρήστος ήθελε καφενείο». Αφού ευχαρίστησαν τους καλλιτέχνες που εμφανίστηκαν, το προσωπικό και τον κόσμο που το επισκέφθηκε τόσα χρόνια, ενημερώνουν πως στον χώρο του καταστήματος θα ακολουθήσουν «νέα πρότζεκτ με νέες ιστορίες».

Στη σχετική ανάρτηση αναφέρεται αναλυτικά:

Ο Παναγιώτης ήθελε μπαρ, ο Χρήστος ήθελε καφενείο. Και έτσι γεννήθηκε το Τζάνγκο μπαροκεφενες. Δέκα χρόνια πριν.
Εξελίχθηκε σε ένα σημείο αναφοράς για τόσους και τόσους ανθρώπους που πέρασαν από τα τραπέζια και τις καρέκλες του. Ανθρώπους που γέλασαν, μάλωσαν, ερωτεύτηκαν και χώρισαν. Τελείωσαν σπουδές, άλλαξαν δουλειές, έκαναν οικογένειες και ακόμα ερχόταν για μια μπύρα, για ένα κρασί στο Τζάνγκο.
Σε αυτό το ποστ δεν θέλουμε να κάνουμε απολογισμό, δεν θέλουμε να κάνουμε μνημόσυνο.
Σε αυτό το ποστ θέλουμε να σας πούμε ένα τεράστιο ευχαριστώ. Ένα ευχαριστώ που μπήκατε και εσείς μαζί μας στην βάρκα των ονείρων μας. Που ταξιδέψατε μαζί μας. 
Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους τους μουσικούς, σε όλους τους κωμικούς, σε όλους τους καλλιτέχνες που ανέβηκαν στην σκηνή του Τζάνγκο.
Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους που δούλεψαν και άφησαν το δικό τους στίγμα.
Η γωνιά Φιλίππου με Ζαλίκη θα συνεχίσει να υπάρχει με νέα πρότζεκτ με νέες ιστορίες.
Αυτή η εβδομάδα θα είναι η τελευταία. Σάββατο 31/10 θα σας πουμε γεια. Αν δεν προλάβατε να μας δείτε από κοντά θα βρεθούμε στους δρόμους.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Οικονομία

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Θεσσαλονίκη: Με υπογραφή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας η μετονομασία του Δήμου Κορδελιού - Ευόσμου
Κωνσταντίνος Τασούλας

Βασίλης Παπακωνσταντίνου: «Είμαι καλά και αναρρώνω στο σπίτι κοντά στην οικογένειά μου»