Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Οικονομία

Συστάθηκε Ένωση Διμερών Ελληνοευρωπαϊκών Εμπορικών Επιμελητηρίων

Συστάθηκε Ένωση Διμερών Ελληνοευρωπαϊκών Εμπορικών Επιμελητηρίων
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Για τη διατύπωση προτάσεων και την παροχή τεχνογνωσίας στην εκάστοτε Ελληνική κυβέρνηση...

Το Ελληνογαλλικό Εμπορικό Επιμελητήριο (1885), το Ελληνογερμανικό Εμπορικό Επιμελητήριο (1924), το Ελληνοϊταλικό Εμπορικό Επιμελητήριο (1939) και το Ελληνοβρετανικό Εμπορικό Επιμελητήριο (1945) ανακοίνωσαν τη σύσταση Ένωσης Διμερών Ελληνοευρωπαϊκών Εμπορικών Επιμελητηρίων.

Όπως επισημαίνεται η Ένωση συστήθηκε ως Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία από τα παλαιότερα και μεγαλύτερα διμερή ελληνο-ευρωπαϊκά εμπορικά επιμελητήρια, τα οποία εξακολουθούν να διατηρούν την αυτονομία τους.

Κύριος σκοπός μας, τονίζουν, είναι η ανάπτυξη της οικονομίας και των επιχειρήσεων και η αύξηση της εξωστρέφειας. Για την επίτευξη του σκοπού αυτού η Ένωση συστήθηκε για τη διατύπωση προτάσεων και την παροχή τεχνογνωσίας στην εκάστοτε Ελληνική κυβέρνηση, για τον σχεδιασμό και την γρήγορη και αποτελεσματική εφαρμογή ουσιαστικών μεταρρυθμίσεων, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προσανατολισμού της χώρας.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Οικονομία

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Στην Κατερίνα Μάρκου η έδρα της Β’ Θεσσαλονίκης

14ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ελληνικής Γλώσσας και Ορθογραφίας