Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Η επανάσταση του… στυλ από τον Γιάνη Βαρουφάκη

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών προκαλεί ακόμη και με τα ρούχα του

Ο Γιάνης Βαρουφάκης είναι εκκεντρικός. Φαίνεται κι απ’ το όνομά του το οποίο γράφει με ένα «ν» όπως έχει μάθει όλη η Ελλάδα.

Όταν μιλάει απολαμβάνει να φτιάχνει ρητορικά σχήματα ώστε να υποστηρίξει τις θέσεις του με πάθος. Ορισμένες φορές, μάλιστα, μπορεί να φέρει στα… άκρα ακόμη και τους (υποτιθέμενα) πιο πολιτισμένους συνομιλητές του. Ο Ντάισελμπλουμ πήρε ήδη μία γεύση και δεν ήξερε από πού να φύγει.

Ωστόσο, ο Έλληνας υπουργός – πολιτικός εδώ και λίγες μέρες όπως ο ίδιος επισημαίνει διαρκώς – προκαλεί και με τις στυλιστικές επιλογές του.

 

Χαμός έγινε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τη σημερινή του εμφάνιση στο Λονδίνο. Οι χρήστες αναρωτιόντουσαν αν το παλτό του ήταν δερμάτινο ή όχι, ενώ το «ξεγράβατο» στυλ φαίνεται να είναι το σήμα κατατεθέν της νέας κυβέρνησης. Όπως κι αν έχει, ο Γιάνης Βαρουφάκης είναι μία προσωπικότητα που προκαλεί τα βλέμματα και τις διεθνείς συζητήσεις. Κι αυτό μόνο κακό δεν είναι για την Ελλάδα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θανάσης Λυγγερίδης: Είναι μια τεράστια δίκη για την Ελλάδα, κρίνονται τα πάντα
Ο πατέρας του δολοφονημένου αστυνομικού ζητά να καταθέσουν οι προστατευόμενοι μάρτυρες - «Δεν θέλω να πιστέψω ότι θέλουν να κουκουλώσουν τη δίκη»
Θανάσης Λυγγερίδης: Είναι μια τεράστια δίκη για την Ελλάδα, κρίνονται τα πάντα
Τραγωδία στα Καλάβρυτα: Πήγε τη σύζυγό του στο νοσοκομείο αλλά πέθανε ο ίδιος
Την τελευταία του πνοή άφησε ένας 55χρονος τουρίστας από τη Βρετανία – Η σύζυγός του είχε αισθανθεί αδιαθεσία
Τραγωδία στα Καλάβρυτα: Πήγε τη σύζυγό του στο νοσοκομείο αλλά πέθανε ο ίδιος
Σακελλαρίδης για Τσίπρα: Δεν υπάρχει αξιοπιστία – Έχει χάρισμα, αλλά δεν αρκεί
Σκληρή κριτική από το γραμματέα της Νέας Αριστεράς στον πρώην πρωθυπουργό για το νέο του πολιτικό εγχείρημα
Σακελλαρίδης για Τσίπρα: Δεν υπάρχει αξιοπιστία – Έχει χάρισμα, αλλά δεν αρκεί