Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Οικονομία

Π. Λαφαζάνης: Η ΓΕΝΟΠ δεν είναι συντεχνία

Π. Λαφαζάνης: Η ΓΕΝΟΠ δεν είναι συντεχνία
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Συνάντηση του υπουργού με τη διοίκηση της Ομοσπονδίας......

Η ΓΕΝΟΠ δεν είναι συντεχνία, είναι η ψυχή της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού και τονίζω τη λέξη «Δημόσιας», δήλωσε ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας Παναγιώτης Λαφαζάνης, μετά από συνάντηση που είχε με τη διοίκηση της Ομοσπονδίας.

Ο κ. Λαφαζάνης ανέφερε ακόμη ότι ο διάλογος με τους εργαζόμενους για τη διαμόρφωση της νέας ενεργειακής στρατηγικής με άξονες την ασφάλεια, επάρκεια και την παροχή φθηνής ηλεκτρικής ενέργειας θα συνεχιστεί και χαρακτήρισε τιμή το γεγονός ότι είχε μια ουσιαστική και γόνιμη συνάντηση με τους εκπροσώπους των εργαζομένων, η οποία, όπως είπε, βοηθά τον ίδιο και την κυβέρνηση εν όψει των προγραμματικών δηλώσεων.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ Σταμάτης Ρέλιας εξέφρασε την ικανοποίηση του συνδικάτου για την άρση της επίταξης των υπηρεσιών των εργαζομένων και τη ματαίωση της ιδιωτικοποίησης του ομίλου ΔΕΗ.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Οικονομία

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Σεμινάριο και διάλεξη για την τζαζ

Τρεις γυναίκες σε χωριό της Αιτωλοακαρνανίας απεγκλωβίστηκαν με τη βοήθεια ελικοπτέρου