Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

«Η Γαστρονομία στο Μάρκετινγκ του ελληνικού Τουρισμού»

Ο ΣΕΤΕ και η Marketing Greece διοργανώνουν εκδήλωση στην 10η HORECA...

Η αυθεντικότητα της κουζίνας, η μοναδικότητα των γεύσεων και η τοπικότητα της ελληνικής γαστρονομίας συνθέτουν την ταυτότητα του ελληνικού προορισμού και θέτουν το θεμέλιο λίθο ανάπτυξης του ελληνικού τουρισμού.

H MARKETΙNG GREECE και ο ΣΕΤΕ αναδεικνύουν τη συμβολή της Γαστρονομίας στην προώθηση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος μέσα από τη διοργάνωση εκδήλωσης, ανοιχτής συζήτησης, για τα γαστρονομικά προϊόντα διαφορετικών ελληνικών τόπων – προορισμών, τα οποία μπορούν να λειτουργήσουν καταλυτικά και να δώσουν την προστιθέμενη αξία στην αύξηση του τουρισμού.

Η εκδήλωση, με θέμα «Η αυθεντική Ελληνική Γαστρονομία ως προορισμός. Συμπράττουμε για την Ελληνική Τουριστική Ανάπτυξη», υλοποιείται στο πλαίσιο του έργου «Η Γαστρονομία στο Μάρκετινγκ του Ελληνικού Τουρισμού» και θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 13.00 – 16.00, αίθουσα C2, στο πλαίσιο της Έκθεσης HORECA 2015, στο Metropolitan EXPO.

Στο πρόγραμμα της εκδήλωσης συμμετέχουν με ομιλίες και παρουσιάσεις διακεκριμένες προσωπικότητες, επαγγελματίες και εκπρόσωποι φορέων του γαστρονομικού επιχειρείν.

Οι προσκεκλημένοι ομιλητές της εκδήλωσης είναι οι εξής:

• Κωνσταντίνος Ματσουρδέλης, Ιδρυτής Ελληνικού Μουσείου Γαστρονομίας

• Έλενα Παραβάντη, RDN, Σύμβουλος Μεσογειακής Διατροφής, Ιδρύτρια του Olivetomato.com, αρθρογράφος στην Huffington Post

• Ιωάννης Πατεστής, Καθηγητής και Συντονιστής Ξενοδοχειακής Διοίκησης του Εκπαιδευτικού Ομίλου LE MONDE, συγγραφέας

• Πλάτωνας Μαρλαφέκας, Αντιπρόεδρος & Επικεφαλής Τμήματος Marketing, Μηχανογράφησης & Εξαγωγών εταιρείας αναψυκτικών «Λουξ Μαρλαφέκας ΑΒΕΕ»

• Πάνος Παπανικολάου, Εμπορικός Διευθυντής Ποτοποιίας Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης Α.Ε.

• Δημήτρης Καλαϊτζιδάκης, Director of Operations, Grecotel Hotels & Resorts

• Μαρίνα Παπατσώνη, Marketing & Business Development Director TEMES SA, Developers of Costa Navarino

• Γιώργος Πίττας, Μέλος του ΔΣ του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, επικεφαλής του «Ελληνικού Πρωινού» και συγγραφέας βιβλίων γαστρονομίας

• Μαρία Μπουγιούκα-Αθανασιάδου, Λαογράφος Σκυριανής Γαστρονομίας, Λαογράφος Σκυριανής Γαστρονομίας

• Ανδρέας Παντελιός, Μέλος Εθνικού Συμβουλίου Νησιωτικής Πολιτικής

Την εκδήλωση θα συντονίζει ο κ. Νίκος Βερβερίδης, ΣυνιδρυτήςAephoria.net, Real Greek Project, Νόστιμη Γη

Τη συζήτηση στο πάνελ θα συντονίζει o κ. Ιωσήφ Πάρσαλης, Γενικός Διευθυντής Marketing Greece.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τέλος χρόνου για «Φωτοβολταϊκά στη στέγη» - Μέχρι πότε γίνονται αιτήσεις
Με τη λήξη του προγράμματος, όλα τα νέα φωτοβολταϊκά οικιακών καταναλωτών, τα οποία καταθέτουν αίτηση σύνδεσης στον ΔΕΔΔΗΕ, θα υπάγονται στο...
Τέλος χρόνου για «Φωτοβολταϊκά στη στέγη» - Μέχρι πότε γίνονται αιτήσεις
«Πόλεμος» του ντονέρ στην Ευρώπη: Αίτημα της Τουρκίας που προκαλεί αντιδράσεις
Μόνο μεγάλες πλάκες βοδινού και αρνίσιου κρέατος οριζόντια κομμένες σε κομματάκια πάχους 3 έως 5 χιλιοστών θα μπορούν να χαρακτηρίζονται ως ντονέρ αν...
«Πόλεμος» του ντονέρ στην Ευρώπη: Αίτημα της Τουρκίας που προκαλεί αντιδράσεις