Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Οικονομία

ΓΣΕΕ και ΕΚΘ εκφράζουν τη θλίψη τους για το θάνατο του Βαλάση Κοτρώνη

ΓΣΕΕ και ΕΚΘ εκφράζουν τη θλίψη τους για το θάνατο του Βαλάση Κοτρώνη
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Ήταν πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Κατερίνης...

H ΓΣΕΕ εκφράζει τη θλίψη της για το θάνατο του Προέδρου του Εργατικού Κέντρου Κατερίνης Βαλάση Κοτρώνη.

Όπως αναφέρει, ο Βαλάσης Κοτρώνης εργάστηκε με ζήλο για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων δίνοντας για το σκοπό αυτό καθημερινούς αγώνες με τους συναδέλφους του. Η απώλειά του δημιουργεί μεγάλο κενό στην εκπροσώπηση των εργαζομένων της Πιερίας.

Η Συνομοσπονδία στέλνει τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους του.

Αντιπροσωπεία της ΓΣΕΕ θα παραβρεθεί στην εξόδιο ακολουθία, η οποία θα γίνει αύριο Σάββατο στις 11 το πρωί στον Άγιο Χαράλαμπο στην Κατερίνη.

Τη βαθιά της θλίψη και τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του, εκφράζει και η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης με ξεχωριστή ανακοίνωση.

«Στα χρόνια της βαθιάς ύφεσης, των μνημονίων και της εξαθλίωσης των εργαζομένων, ο Βαλάσης Κοτρώνης έδωσε με δύναμη και αποφασιστικότητα τις δικές του μάχες για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιούργησε η κρίση στη χώρα μας. Ταγμένος στην υπεράσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων μέχρι την ημέρα που η καρδιά του δεν άντεξε και τον πρόδωσε.

Άξιος αγωνιστής της εργατικής τάξης θα συνεχίσει να ζει μέσα από το έργο που αφήνει πίσω του στο συνδικαλιστικό κίνημα», τονίζει το ΕΚΘ.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Οικονομία

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Πληρωμή των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το Δημόσιο από τα ΕΛΤΑ

Επαφές Σέρβων επιχειρηματιών με την υφυπουργό ΥΜΑΘ και το Δήμο Θεσσαλονίκης