Πιστή στη δέσμευσή της να στηρίζει στην πράξη σημαντικές πρωτοβουλίες, η Μαρινόπουλος συμμετείχε στον επετειακό αυτό Μαραθώνιο με μία ομάδα 200 δρομέων. Εργαζόμενοι των καταστημάτων Carrefour Θεσσαλονίκης, με τις οικογένειές τους, εκπροσώπησαν την εταιρεία με τη ενεργή συμμετοχή τους σε μια πραγματική γιορτή του αθλητισμού.
Η εκκίνηση των 5.000μ δόθηκε από τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, μπροστά από το εμπορικό κέντρο «One Salonica» όπου βρίσκεται και το ανανεωμένο κατάστημα Carrefour. Η φετινή εκδήλωση σημείωσε ρεκόρ συμμετοχών καθώς οι μικροί και μεγάλοι δρομείς ξεπέρασαν τους 20.000. Μέρος των εσόδων από τις συμμετοχές των δρομέων θα προσφερθούν σε 45 συνεργαζόμενους τοπικούς φορείς κοινωνικής προσφοράς.
Η Ελένη Πετρουλάκη, που είναι η πρέσβειρα της καμπάνιας της Μαρινόπουλος «Η ζωή είναι ωραία», βρέθηκε στον Μαραθώνιο, ενισχύοντας με την παρουσία και τις συμβουλές της την ομάδα της εταιρείας, ενώ η νεαρή δρομέας Ελευθερία Πετρουλάκη χάρισε την πρωτιά στην ομάδα της Μαρινόπουλος, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στη διαδρομή των 5 χιλιομέτρων.