Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Οικονομία

Πληρωμές 51,5 εκατ. ευρώ σε 107 χιλιάδες αγρότες

Πληρωμές 51,5 εκατ. ευρώ σε 107 χιλιάδες αγρότες
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα πληρωμών προς τους παραγωγούς το οποίο έχει ορίσει το Υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, ο ΟΠΕΚΕΠΕ ολοκλήρωσε τη διαδικασία και έχει ξεκινήσει η καταβολή του συνολικού ποσού των 51.451.207 ευρώ σε 107.734 δικαιούχους αγρότες.

Οι πληρωμές που θα ολοκληρωθούν πριν το Πάσχα αφορούν:

• Ενιαία Ενίσχυση 2014 (σε 1320 παραγωγούς το ποσόν των 1.163.604 ευρώ)

• Ειδικές Ενισχύσεις 2014 για το βαμβάκι, το ελαιόλαδο και το σκληρό σιτάρι (σε 55.997 παραγωγούς το ποσόν των 29.421.140 ευρώ)

• Πρόσθετη Ενίσχυση στα Βοοειδή (σε 6.673 παραγωγούς το ποσόν των 11.413.526 ευρώ)

• Ενίσχυση Διατήρησης Παραδοσιακών Ελαιώνων (σε 41.322 παραγωγούς, το ποσόν των 8.643.209 ευρώ)

• Ειδική Στήριξη των Μικρών Νησιών του Αιγαίου (σε 2422 παραγωγούς, το ποσόν των 809722 ευρώ).

Σε δήλωσή του ο Αναπληρωτής Υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Βαγγέλης Αποστόλου αναφέρει τα εξής: «Έχουμε απόλυτη επίγνωση της σημασίας που έχει η έγκαιρη καταβολή των ενισχύσεων για τον έλληνα αγρότη αλλά και συνολικά για την ελληνική ύπαιθρο. Κάνουμε ως εκ τούτου ότι είναι δυνατόν για να φτάνουν τα χρήματα στους δικαιούχους όσο νωρίτερα γίνεται. Ο αγρότης χρειάζεται στήριξη και από εμάς θα την έχει».

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Οικονομία

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Σύμφωνο συνεργασίας της Πανελλήνιας Αναπτυξιακής Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας Ο.Ε.Ε.Θ. – Σ.Ε.Ε. με το Δήμο Δέλτα

Στην Πρόεδρο της Βουλής η Ετήσια Έκθεση για το 2013 της Επιτροπής Ανταγωνισμού