Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

ΤΕΕ: Η οικοδομή να είναι τουλάχιστον στον μεσαίο συντελεστή ΦΠΑ

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

ΤΕΕ: Η οικοδομή να είναι τουλάχιστον στον μεσαίο συντελεστή ΦΠΑ

«Η οικοδομή πρέπει να βρίσκεται τουλάχιστον στον μεσαίο συντελεστή ΦΠΑ» δήλωσε ο πρόεδρος του ΤΕΕ Γιώργος Στασινός με αφορμή τη συνεχιζόμενη διαπραγμάτευση της κυβέρνησης με τους δανειστές.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΤΕΕ, «η ένταξη της οικοδομής στον ανώτατο συντελεστή δεν εξυπηρετεί κανέναν, αφού θα προσφέρει προφανώς μειωμένα έσοδα στα δημόσια ταμεία και θα οδηγήσει σε περαιτέρω μείωση τόσο των όποιων εργασιών γίνονται σήμερα όσο και του αποθέματος νέων οικοδομών».

«Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η κατοικία αποτελεί ανθρώπινο δικαίωμα που προστατεύεται από το Σύνταγμα και οφείλει να αποτελεί μέριμνα του Κράτους, οπότε η νομική βάση για μειωμένο συντελεστή υφίσταται ήδη», κατέληξε ο κ. Στασινός.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σε νέο «ράλι» η τιμή της βενζίνης – Έσπασε ξανά το φράγμα των 2 ευρώ το λίτρο
Λόγω της ανόδου της διεθνούς τιμής του πετρελαίου, καθώς και τη σημαντική μείωση στην προσφορά διυλισμένων προϊόντων
Σε νέο «ράλι» η τιμή της βενζίνης – Έσπασε ξανά το φράγμα των 2 ευρώ το λίτρο
Θεσσαλονίκη: Δύο οι συλλήψεις για την ένταση στα δικαστήρια – Τι λέει η αστυνομία
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. σχετικά με την ένταση που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης στο Δικαστικό Μέγαρο
Θεσσαλονίκη: Δύο οι συλλήψεις για την ένταση στα δικαστήρια – Τι λέει η αστυνομία