Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Η Λουξ χορηγός της 23ης Γενικής Συνέλευσης του ΣΕΤΕ

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Προσέφερε αναψυκτικά και χυμούς στους εκπροσώπους του τουρισμού και του πολιτισμού, αλλά και σε στελέχη των επιχειρήσεων και της πολιτικής...

Η Λουξ ήταν χορηγός για 2η συνεχή χρονιά της εκδήλωσης που αφορούσε στην 23η Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Τουριστικών Ελληνικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 28 Μαΐου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, με στόχο την ανάπτυξη του Ελληνικού Τουρισμού.

Η Λουξ, στηρίζοντας σταθερά τον ΣΕΤΕ στην υλοποίηση του έργου η «Γαστρονομία στο marketing του Ελληνικού Τουρισμού», προσέφερε αναψυκτικά και χυμούς στους εκπροσώπους του τουρισμού και του πολιτισμού, αλλά και σε στελέχη των επιχειρήσεων και της πολιτικής.

"Τα αγαπημένα ελληνικά αναψυκτικά και οι 100% φυσικοί χυμοί λουξ, που έχουν ξεχωρίσει για τη μοναδική γεύση και τη φρεσκάδα τους, αποτελούν χαρακτηριστικό δείγμα της ελληνικής γαστρονομίας, προωθώντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο τις Φυσικές Ελληνικές γεύσεις.

Η Λουξ, αναγνωρίζοντας το σημαντικό ρόλο του τουρισμού στην ελληνική οικονομία, συμβάλλει ενεργά σε κάθε ενέργεια αναβάθμισής του και με υπερηφάνεια προωθεί κάθε προσπάθεια βελτίωσης του οικονομικού και πολιτιστικού προφίλ της χώρας μας", τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Μεγάλη επιτυχία στο νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος – Η σύνθετη επέμβαση
Εξαιρετικά απαιτητική διενεργήθηκε με επιτυχία επέμβαση σε ασθενή με σύνθετη παθολογία παγκρέατος
Θεσσαλονίκη: Μεγάλη επιτυχία στο νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος – Η σύνθετη επέμβαση
Το μήνυμα του Μέσι μετά τον τελικό: «Ο πόνος είναι τεράστιος, κρατάω όλα όσα πετύχαμε»
«Θα θυμάμαι πάντα τη στήριξη μιας ολόκληρης χώρας, η οποία μας έφερε ξανά ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες του κόσμου» δήλωσε ο Αργεντινός σταρ
Το μήνυμα του Μέσι μετά τον τελικό: «Ο πόνος είναι τεράστιος, κρατάω όλα όσα πετύχαμε»
Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία δεν έκανε τη δουλειά της όπως έπρεπε
Τι είπε για το θέμα αυτό ο πρωθυπουργός, κατά τη δευτερολογία του στο κλείσιμο της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ
Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία δεν έκανε τη δουλειά της όπως έπρεπε