Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Φρ. Ολάντ: Αξιόπιστες και σοβαρές οι ελληνικές προτάσεις

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Θετικός ο πρόεδρος της Γαλλίας, αισιοδοξία εξέφρασε και ο υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας

Οι νέες προτάσεις που παρουσίασε η ελληνική κυβέρνηση δείχνουν τη βούλησή της να παραμείνει η Ελλάδα στη ζώνη του ευρώ, τόνισε ο Γάλλος Πρόεδρος, Φρανσουά Ολάντ, χαρακτηρίζοντας το πρόγραμμα σοβαρό και αξιόπιστο.

Ο κ. Ολάντ απηύθυνε έκκληση για την επανάληψη των διαπραγματεύσεων με τη βούληση να ολοκληρωθούν. «Οι Έλληνες έδειξαν αποφασιστικότητα ότι θέλουν να παραμείνουν στη ζώνη του ευρώ καθώς το πρόγραμμα που παρουσίασαν είναι σοβαρό και αξιόπιστο» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γάλλος Πρόεδρος.

Από την πλευρά του ο Γάλλος υπουργός Οικονομίας Εμανουέλ Μακρόν δήλωσε πως είναι λογικά αισιόδοξος ότι η Ελλάδα θα καταλήξει σε μία συμφωνία για βοήθεια έναντι μεταρρυθμίσεων με τους πιστωτές της.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια μίας επίσκεψης στη Μαδρίτη, ο Μακρόν είπε ακόμη πως έχει σημειωθεί σημαντική πρόοδος τις τελευταίες ημέρες και πως χρειάζεται μία συζήτηση για το βάρος του χρέους της Ελλάδας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σοβαρές επιθέσεις σε 4 ελληνόκτητα πλοία - Στον κόλπο του Ομάν και τα Στενά του Ορμούζ
Πολύ σοβαρά χτυπήθηκε το ένα από τα πλοία και το έχει εγκαταλείψει το πλήρωμα – Οι πρώτες πληροφορίες
Σοβαρές επιθέσεις σε 4 ελληνόκτητα πλοία - Στον κόλπο του Ομάν και τα Στενά του Ορμούζ
ΠΚΜ: «Όχι» αμμοληψίες μόνο από ένα σημείο για το έργο του 6ου προβλήτα στον ΟΛΘ
Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, η οποία έθεσε σήμερα συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις για τη μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων
ΠΚΜ: «Όχι» αμμοληψίες μόνο από ένα σημείο για το έργο του 6ου προβλήτα στον ΟΛΘ
Βρετανία: Νέος πρωθυπουργός ο Άντι Μπέρναμ: «Οι πολίτες έχουν μπουχτίσει»
«Πρέπει να γίνουμε καλύτεροι», είπε και προανήγγειλε παρεμβάσεις για το κόστος ζωής – «Πήραμε λάθος δρόμους τη δεκαετία του 1980»
Βρετανία: Νέος πρωθυπουργός ο Άντι Μπέρναμ: «Οι πολίτες έχουν μπουχτίσει»