Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Οικονομία

Αναβλήθηκε η συζήτηση της αίτησης της Αλουμίνιον Ελλάδος κατά της ΔΕΗ

Αναβλήθηκε η συζήτηση της αίτησης της Αλουμίνιον Ελλάδος κατά της ΔΕΗ
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Για τις 25 Σεπτεμβρίου στην Επιτροπή Ανταγωνισμού  ...
Για τις 25 Σεπτεμβρίου αναβλήθηκε η συζήτηση της αίτησης της εταιρείας Αλουμίνιον της Ελλάδος στην Επιτροπή Ανταγωνισμού για λήψη ασφαλιστικών μέτρων κατά της ΔΕΗ, που είχε προσδιοριστεί αρχικά για τις 29 Ιουλίου.

Η Επιτροπή εξέδωσε αυτεπαγγέλτως προσωρινή διαταγή με την οποία υποχρεώνεται η ΔΕΗ:

α) Να αναστείλει τη δήλωσή της για παύση εκπροσώπησης των μετρητών της Αλουμίνιον της Ελλάδος προς τον Ανεξάρτητο Διαχειριστή Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΔΜΗΕ) Α.Ε.

β) να απέχει η ίδια από οποιαδήποτε ενέργεια διακοπής προμήθειας της ηλεκτρικής ενέργειας προς την Αλουμίνιον της Ελλάδος, μέχρι να εκδοθεί η απόφαση ασφαλιστικών μέτρων.

Υπενθυμίζεται ότι η εισήγηση, που δεν είναι δεσμευτική για την Ολομέλεια, αναφέρει ότι συντρέχουν οι προϋποθέσεις του νόμου για τη λήψη ασφαλιστικών μέτρων, καθώς πιθανολογείται ενδεχόμενη κατάχρηση δεσπόζουσας θέσης, λόγω άρνησης πώλησης-συνέχισης συναλλακτικών σχέσεων και υφίσταται επείγουσα περίπτωση για την αποτροπή άμεσα επικείμενου κινδύνου ανεπανόρθωτης βλάβης στο δημόσιο συμφέρον.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Οικονομία

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
ΙΚΑ: Τι ισχύει με την αύξηση του ποσοστού παρακράτησης στις συντάξεις

Κινεζική αρχή ΜΜΕ στην Ελλάδα για συνεργασία με την ΕΡΤ