Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Είμαστε σχεδόν έτοιμοι για συμφωνία, λέει ο Δραγασάκης

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Συνεδρίασης του Κυβερνητικού Συμβουλίου για την Οικονομική Πολιτική (ΚΥΣΟΙΠ)....

Είμαστε σχεδόν έτοιμοι για συμφωνία, υποστήριξε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης, κατόπιν της συνεδρίασης του Κυβερνητικού Συμβουλίου για την Οικονομική Πολιτική (ΚΥΣΟΙΠ).

«Προχωράμε κανονικά στις διαπραγματεύσεις με τους θεσμούς» σημείωσε παράλληλα, ο κ. Δραγασάκης, μιλώντας με δημοσιογράφους.

Ερωτηθείς για το εάν υπάρχουν «αγκάθια» στις διαπραγματεύσεις, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης διευκρίνισε ότι «υπάρχουν απλώς κάποια θέματα που εξετάζονται, αλλά όχι αγκάθια».

Όσον αφορά τις 100 δόσεις, διαβεβαίωσε ότι «θα γίνουν κάποιες μικρές αλλαγές που δεν θα επηρεάσουν ωστόσο, τους φορολογούμενους».

Σημειώνεται ότι στο ΚΥΣΟΙΠ, συμμετείχαν ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο υπουργός Οικονομίας  Γιώργος Σταθάκης και ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Πάνος Σκουρλέτης.

Οι συζητήσεις με τους θεσμούς θα συνεχιστούν αύριο, Σάββατο, στις 11:00 το πρωί. Επί τάπητος αναμένεται να τεθούν το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα, τα κόκκινα δάνεια, η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και οι πρόωρες συντάξεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κατηγορηματικός ο Τραμπ: Ο Νετανιάχου δεν θα συλληφθεί όσο βρίσκεται στις ΗΠΑ
Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης Ζοχράν Μαμντάνι συζήτησε τη νομική δυνατότητα σύλληψης του Νετανιάχου κατά τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών
Κατηγορηματικός ο Τραμπ: Ο Νετανιάχου δεν θα συλληφθεί όσο βρίσκεται στις ΗΠΑ
Πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική έκταση στην Καβάλα – Επιχειρούν και εναέρια μέσα
Στο έργο της κατάσβεσης συμμετέχουν 18 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων της 21ης και 7ης ΕΜΟΔΕ καθώς και 2 οχήματα
Πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική έκταση στην Καβάλα – Επιχειρούν και εναέρια μέσα