Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Στα 350 εκατ. ευρώ οι πληρωμές έργων ΕΣΠΑ τον Αύγουστο

Για προσπάθεια πλήρους αποκατάστασης της κανονικότητας στη ροή πληρωμών κάνει λόγο η ΓΓ Δημοσίων Επενδύσεων...

Η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ ανακοίνωσε σήμερα ότι συνεχίζει την προσπάθεια πλήρους αποκατάστασης της κανονικότητας στη ροή πληρωμών των έργων του ΕΣΠΑ. Σε αυτή την κατεύθυνση, σε συντονισμό με το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, επιτεύχθηκε, όπως τονίζεται, σημαντική αύξηση των πληρωμών έργων του ΕΣΠΑ, με αποτέλεσμα η συνολική χρηματοδότηση για τον μήνα Αύγουστο να ανέλθει στα 350 εκατ. ευρώ.

«Καθημερινά, σε συνεργασία με τις διαχειριστικές αρχές των επιχειρησιακών προγραμμάτων του ΕΣΠΑ, γίνεται ιεράρχηση και προτεραιοποίηση των πληρωμών των έργων, με βάση την σκοπιμότητα και την ωριμότητά τους. Διαδικασία που θα συνεχιστεί με αυξανόμενο ρυθμό κατά το επόμενο διάστημα», τονίζεται. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Απειλή το φλοιοφάγο έντομο για το Σέιχ Σου - Έκκληση για άμεση δράση
Οι προτάσεις του δημάρχου Νεάπολης-Συκεών για να μην επέλθει και φέτος καταστροφή εξαιτίας του φλοιοφάγου εντόμου
Θεσσαλονίκη: Απειλή το φλοιοφάγο έντομο για το Σέιχ Σου - Έκκληση για άμεση δράση
Ζελένσκι: Δεν πιστεύω ότι η Ρωσία θα σεβαστεί την επικείμενη τριήμερη εκεχειρία
Πιστεύουμε ότι χωρίς αυξημένη πίεση, η Ρωσία δεν θα λάβει πραγματικά πρακτικά μέτρα για να τερματίσει τον πόλεμο, δήλωσε ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Ζελένσκι: Δεν πιστεύω ότι η Ρωσία θα σεβαστεί την επικείμενη τριήμερη εκεχειρία