Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Δυναμικά και φέτος στην 80η ΔΕΘ το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Την Κυριακή τα εγκαίνια του περιπτέρου του ΒΕΘ από τον περιφερειάρχη  ...

Για μία ακόμη χρονιά, εν μέσω μάλιστα της συνεχιζόμενης οικονομικής αστάθειας, αλλά και της ανάγκης της επιχειρηματικής κοινότητας για στήριξη και προβολή, το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΒΕΘ), αποτελεί το όχημα για τη συμμετοχή επιχειρήσεων - μελών του, στην 80η ΔΕΘ, που κάνει… πρεμιέρα στις 5 Σεπτεμβρίου.

Το ΒΕΘ, ακολουθώντας την πάγια πολιτική για ενίσχυση των μελών του στο πλαίσιο της ανταποδοτικότητας των υπηρεσιών του, συμμετέχει δυναμικά και στη φετινή διοργάνωση με επιχειρήσεις που προέρχονται από σημαντικούς κλάδους της οικονομίας.

Οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις, που επιδοτήθηκαν από το επιμελητήριο για τη συμμετοχή τους στη 80η ΔΕΘ, μεταξύ άλλων προέρχονται από τους χώρους της κατασκευής και εμπορίας κουφωμάτων αλουμινίου, κατασκευής γυάλινων ειδών, εμπορίας και επεξεργασίας μετάλλου, κατασκευής και εμπορίας τεντών, μεταποίησης και εμπορίας αγροτικών προϊόντων, κατασκευής προϊόντων από ξύλο, δέρμα, είδη σαγματοποιίας κ.α.

Μάλιστα, το ΒΕΘ -σε ειδικό χώρο- θα παρέχει πληροφορίες για τις υπηρεσίες που προσφέρει στα μέλη του καθώς και για το πλαίσιο των δραστηριοτήτων που αναπτύσσει, για τη στήριξη τους.

Το ‘περίπτερο’ του ΒΕΘ,  που φιλοξενείται στο περίπτερο 13,  θα παραμείνει ανοιχτό για το κοινό τις ώρες λειτουργίας της 80ης ΔΕΘ, δηλαδή, τις καθημερινές από τις 4 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ και τα Σαββατοκύριακα από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ‘περίπτερο’ του ΒΕΘ  θα εγκαινιάσει, την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου, στις 12. 30, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Υπενθυμίζεται ότι η αυλαία της φετινής διοργάνωσης, που είναι αφιερωμένη στην καινοτομία και την εξωστρέφεια, και έχει επετειακό χαρακτήρα τιμώντας τον μεγαλύτερο και παλαιότερο θεσμό όχι μόνο στην πόλη αλλά σε όλη τη χώρα, θα πέσει στις 13 Σεπτεμβρίου.  

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θανάσης Λυγγερίδης: Είναι μια τεράστια δίκη για την Ελλάδα, κρίνονται τα πάντα
Ο πατέρας του δολοφονημένου αστυνομικού ζητά να καταθέσουν οι προστατευόμενοι μάρτυρες - «Δεν θέλω να πιστέψω ότι θέλουν να κουκουλώσουν τη δίκη»
Θανάσης Λυγγερίδης: Είναι μια τεράστια δίκη για την Ελλάδα, κρίνονται τα πάντα
Τραγωδία στα Καλάβρυτα: Πήγε τη σύζυγό του στο νοσοκομείο αλλά πέθανε ο ίδιος
Την τελευταία του πνοή άφησε ένας 55χρονος τουρίστας από τη Βρετανία – Η σύζυγός του είχε αισθανθεί αδιαθεσία
Τραγωδία στα Καλάβρυτα: Πήγε τη σύζυγό του στο νοσοκομείο αλλά πέθανε ο ίδιος
Σακελλαρίδης για Τσίπρα: Δεν υπάρχει αξιοπιστία – Έχει χάρισμα, αλλά δεν αρκεί
Σκληρή κριτική από το γραμματέα της Νέας Αριστεράς στον πρώην πρωθυπουργό για το νέο του πολιτικό εγχείρημα
Σακελλαρίδης για Τσίπρα: Δεν υπάρχει αξιοπιστία – Έχει χάρισμα, αλλά δεν αρκεί