Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Οικονομία

Λήγει σήμερα η προθεσμία για εκατομμύρια αυτοκίνητα να περάσουν ΚΤΕΟ

Λήγει σήμερα η προθεσμία για εκατομμύρια αυτοκίνητα να περάσουν ΚΤΕΟ
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Βαριά τα πρόστιμα για όσους παραβλέψουν την προθεσμία - Θα ξεπεράσει τα 200 ευρώ η επιβάρυνση!
Ουρές σχηματίζονται έξω από τα ΚΤΕΟ, καθώς σήμερα, Τετάρτη, λήγει η πρώτη καταληκτική προθεσμία για όσα οχήματα δεν έχουν περάσει τεχνικό έλεγχο έως 30/06/14. Για όσους παραβλέψουν την προθεσμία, προβλέπονται πρόστιμα.

Η δεύτερη προθεσμία είναι μέχρι τις 31 Οκτωβρίου και αφορά όσα οχήματα είναι εκπρόθεσμα από 1/07/14 έως τέλος του '14, ενώ η τρίτη και τελευταία προθεσμία λήγει στις 30 Νοεμβρίου και αφορά όσους ιδιοκτήτες δεν έχουν καταφέρει να πάρουν το δελτίο ΚΤΕΟ μέσα στο 2015.

Αν παρέλθουν αυτές οι ημερομηνίες τότε οι ιδιοκτήτες χάνουν την έκπτωση και θα πληρώσουν 65 ευρώ πρόστιμο καθυστέρησης και 150 ευρώ επιπλέον πρόστιμο που θα βεβαιώνεται από την εφορία, δηλαδή η συνολική επιβάρυνση θα φθάσει τα 215 ευρώ.

Σύμφωνα με τις τελευταίες ηλεκτρονικές διασταυρώσεις δεν έχουν περάσει ΚΤΕΟ 2,5 εκατ. οχήματα και περίπου 1 εκατ. δίκυκλα.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Οικονομία

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Προβλέψεις Στοιχήματος: Η "Πρόταση της Ημέρας"!

Στοίχημα: Ο "Skroutz" προτείνει για σήμερα...