Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Οικονομία

Εφικτή η συμφωνία έως το Σάββατο, λέει το ΚΥΣΟΙΠ

Εφικτή η συμφωνία έως το Σάββατο, λέει το ΚΥΣΟΙΠ
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Τι συζητήθηκε στη συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Οικονομικής Πολιτικής την Πέμπτη

Εφικτό θεωρεί το Κυβερνητικό Συμβούλιο Οικονομικής Πολιτικής (ΚΥΣΟΙΠ) τον στόχο επίτευξης συμφωνίας με τους δανειστές έως το Σάββατο, καθώς κρίνει ότι συντρέχουν όλες οι προϋποθέσεις για να συμβεί αυτό.

Το ΚΥΣΟΙΠ, το οποίο συνεδρίασε χθες, Πέμπτη, υπό τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Γιάννη Δραγασάκη, εξέτασε την πρόοδο των διαπραγματεύσεων, ενώ κατέγραψε τα σημαντικά βήματα σύγκλισης που έχουν επιτευχθεί και σχεδίασε τις επόμενες ενέργειες.

Το «παρών» έδωσαν ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, οι αναπληρωτές υπουργοί Γιώργος Χουλιαράκης και Τρύφωνας Αλεξιάδης, ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης, ο υφυπουργός αρμόδια για το ΕΣΠΑ Αλέξης Χαρίτσης και τέλος, ο υπουργός Περιβάλλοντος, Πάνος Σκουρλέτης.

Την Κυριακή θα συνεδριάσει μέσω τηλεδιάσκεψης, το EuroWorking Group (EWG), το οποίο αναμένεται να ανάψει το πράσινο φως για την εκταμίευση της υπο-δόσης των 2 δισ. ευρώ.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Οικονομία

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Πεντάχρονος με αυτισμό μιλά 7 γλώσσες, δείχνει ικανότητες τηλεπάθειας (photos - video)

Θεσσαλονίκη: 53χρονος είχε κάνει επάγγελμα τις πλαστογραφίες!