Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Οικονομία

Τα ΕΛΤΑ στην Κίνα για την τελετή λήξης του «Έτους Θαλάσσιας Συνεργασίας Ελλάδας- Κίνας»

Τα ΕΛΤΑ στην Κίνα για την τελετή λήξης του «Έτους Θαλάσσιας Συνεργασίας Ελλάδας- Κίνας»
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">

Τα ΕΛΤΑ συμμετείχαν στην επίσημη ελληνική αντιπροσωπεία έπειτα από πρόσκληση της Κινεζικής Κρατικής Διοίκησης Ωκεανών και παρουσίασαν στην Xiamen την Αναμνηστική Σειρά Γραμματοσήμων «2015 - Έτος Θαλάσσιας Συνεργασίας Ελλάδας – Κίνας».

Στην πόλη Xiamen της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης του «Έτους Θαλάσσιας Συνεργασίας Ελλάδας- Κίνας» το οποίο είχε ανακηρυχθεί τον Ιούνιο του 2014 κατά την επίσκεψη του Κινέζου Πρωθυπουργού, κ. Li Keqiang στην Αθήνα, σύμφωνα με ανακοίνωση των ΕΛΤΑ.

Τόσο τα Ελληνικά Ταχυδρομεία όσο και τα Κινεζικά Ταχυδρομεία τίμησαν το γεγονός και, κατά τη διάρκεια της τελετής λήξης, παρουσίασαν ειδικά αναμνηστικά φιλοτελικά προϊόντα με έμπνευση από την ιστορία, τη ναυτική παράδοση και τη θαλάσσια συνεργασία των δύο χωρών.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Οικονομία

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Στ. Θεοδωράκης: «Όσο η Ευρώπη αγνοεί το προσφυγικό, τόσο θα διογκώνεται»

Ο Δημήτρης Τρυφωνόπουλος νέος γενικός γραμματέας του ΕΟΤ