Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Οικονομία

Στο Μαξίμου το ΠΑΜΕ κατά των αλλαγών στο Ασφαλιστικό

Στο Μαξίμου το ΠΑΜΕ κατά των αλλαγών στο Ασφαλιστικό
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Εμφανίστηκαν ξαφνικά με τρία λεωφορεία - Θα ακολουθήσει συγκέντρωση το μεσημέρι στο υπουργείο Εργασίας
Έξω από το Μέγαρο Μαξίμου συγκεντρώθηκαν νωρίς το πρωί της Παρασκευής μέλη του ΠΑΜΕ, διαδηλώνοντας κατά των αλλαγών στο Ασφαλιστικό. Θα ακολουθήσει συγκέντρωση στο υπουργείο Εργασίας.

Οι διαδηλωτές εμφανίστηκαν αιφνιδιαστικά με τρία τουριστικά λεωφορεία, η διέλευση των οποίων επιτρέπεται στην Ηρώδου Αττικού. Μπροστά στο Μέγαρο όμως, τα λεωφορεία σταμάτησαν ξαφνικά και κατέβηκαν οι διαδηλωτές.

Στο υπουργείο Εργασίας θα συγκεντρωθούν το μεσημέρι και μέλη της ΑΔΕΔΥ. Η δράση της ΑΔΕΔΥ είναι -όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση- το πρώτο βήμα στο πλαίσιο πολύμορφων κινητοποιήσεων που θα ακολουθήσουν, «για την υπεράσπιση του δημόσιου και κοινωνικού χαρακτήρα της Ασφάλισης, ενάντια στην ολοκληρωτική κατεδάφιση του ασφαλιστικού συστήματος που προωθείται από τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και τους δανειστές».

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Οικονομία

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Ποιες πτήσεις ακυρώνονται λόγω της απεργίας στα αεροδρόμια

Αντ. Σαμαράς: Ο κόσμος θα αποφασίσει, ο ρόλος μου είναι ενοποιητικός