Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Απεργιακές κινητοποιήσεις κατά του ασφαλιστικού αποφασίζει την Παρασκευή η ΓΣΕΕ

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Συνεδριάζει την Παρασκευή το Γενικό Συμβούλιο της Συνομοσπονδίας

Χωρίς ουσία και περιεχόμενο χαρακτηρίζει την ασφαλιστική μεταρρύθμιση η ΓΣΕΕ και εκτιμά ότι πρόκειται για έναν καθαρό πολιτικό χειρισμό για να καλλιεργήσει αυταπάτες στηριγμένες πάνω σε ψεύδη, ενώ την Παρασκευή αναμένεται να αποφασίσει απεργιακές κινητοποιήσεις.

«Αυτό που παρουσίασε ως μεταρρύθμιση η κυβέρνηση, δεν έχει καμία σχέση, ούτε με την ουσία, ούτε με το περιεχόμενο μιας μεταρρύθμισης, που θα έδινε ανάσα στον κόσμο της εργασίας και προοπτική, για ένα βιώσιμο και αποτελεσματικό σύστημα» ανέφερε ο προεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος.

Προανήγγειλε συνέχιση του αγώνα και στην κατεύθυνση αυτή συγκαλείται την Παρασκευή το Γενικό Συμβούλιο της Συνομοσπονδίας στο οποίο εκτίμησε ότι θα ληφθούν «αγωνιστικές απεργιακές αποφάσεις ώστε να καταλάβει η κυβέρνηση ότι δεν παίζει ένα επικοινωνιακό παιχνίδι εν ου παικτοίς».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Μία σύλληψη και 18 προσαγωγές μετά την ένταση στα Δικαστήρια
Ομάδα ατόμων που είχε συγκεντρωθεί σε ένδειξη αλληλεγγύης προς τον 25χρονο που προφυλακίστηκε για την υπόθεση της οικογένειας Νέστορα
Θεσσαλονίκη: Μία σύλληψη και 18 προσαγωγές μετά την ένταση στα Δικαστήρια
Συγκλονίζει ο πατέρας του 19χρονου ΕΠΟΠ που σκοτώθηκε από χειροβομβίδα στη Ρόδο
Με μια ιδιαίτερα συγκινητική ανάρτηση, ο πατέρας του 19χρονου, περιέγραψε τη δύσκολη στιγμή που η οικογένεια βρέθηκε ξανά στη Ρόδο
Συγκλονίζει ο πατέρας του 19χρονου ΕΠΟΠ που σκοτώθηκε από χειροβομβίδα στη Ρόδο