Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Γ. Kατάινεν: Δεν θα υπάρξει συμφωνία στο σημερινό Eurogroup

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Θετικά έκρινε, όμως, ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν, τα μέτρα που ψηφίστηκαν από τη Βουλή

«Μικρό καλάθι» για το σημερινό Eurogroup κρατά ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν, Γίρκι Κατάινεν, εκτιμώντας ότι κατά πάσα πιθανότητα, δεν θα υπάρξει συμφωνία για την εκταμίευση της επόμενης δόσης.

«Οι χθεσινές αποφάσεις της ελληνικής Βουλής συνιστούν ένα μεγάλο βήμα προόδου, αλλά οι υπουργοί Οικονομικών κατά πάσα πιθανότητα, δεν θα εγκρίνουν την εκταμίευση της επόμενης δόσης» ανέφερε, ο Ευρωπαίος αξιωματούχος, σε συνέντευξή του στον φινλανδικό τηλεοπτικό σταθμό YLE.

Σύμφωνα με τον ίδιο, μέχρι την ολοκλήρωση της αξιολόγησης, είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν περαιτέρω συζητήσεις σχετικά με την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους.

«Στο επίκεντρο θα τεθεί η επέκταση των ωριμάνσεων και ενδεχομένως, η μείωση των επιτοκίων» εξήγησε στη συνέχεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Στο ΣτΕ η προσφυγή του Δήμου Καλαμαριάς για τη Μαρίνα Αρετσούς
Ο δήμος ανέπτυξε τις θέσεις του σχετικά με την αντίθεσή του στο Προεδρικό Διάταγμα για τη Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων
Θεσσαλονίκη: Στο ΣτΕ η προσφυγή του Δήμου Καλαμαριάς για τη Μαρίνα Αρετσούς
Καμμένος: Θα συνεργαζόμουν με Καρυστιανού - Λάθος το όνομα ΕΛΑΣ από Τσίπρα
«Είναι καθαρή φωνή», είπε ο πρώην υπουργός για τη Μαρία Καρυστιανού – Τι απάντησε σε ερώτηση για το αν θα κατέβει στις εκλογές
Καμμένος: Θα συνεργαζόμουν με Καρυστιανού - Λάθος το όνομα ΕΛΑΣ από Τσίπρα