Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Για τις 8 Ιουνίου μετατίθεται η επίσχεση εργασίας των γιατρών του ΕΟΠΥΥ

Δίνοντας περιθώριο στον πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ για την πληρωμή του Ιανουαρίου του 2016

Για την ερχόμενη Τετάρτη, 8 Ιουνίου, μετατίθεται εν τέλει η επίσχεση εργασίας στην οποία ήταν προγραμματισμένο να προχωρήσουν από σήμερα οι γιατροί που είναι συμβεβλημένοι στον ΕΟΠΥΥ.

Με ανακοίνωσή της η Ένωση Ιατρών ΕΟΠΥΥ (ΕΝΙ ΕΟΠΥΥ) μεταθέτει την έναρξη της επίσχεσης για τις 8 Ιουνίου, δίνοντας περιθώριο στον πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ για την πληρωμή του Ιανουαρίου του 2016.

Όπως εξηγούν στην ανακοίνωση οι εκπρόσωποι των γιατρών, η απόφαση αυτή λήφθηκε «ως ένδειξη καλής θέλησης προς το κοινωνικό σύνολο, το οποίο αντιλαμβάνεται πλήρως την ειλικρινή στάση μας» μετά τη διαβεβαίωση της διοίκησης του ΕΟΠΥΥ ότι θα καταβληθούν τα οφειλόμενα.

Υπενθυμίζουν ωστόσο στη διοίκηση του Οργανισμού, η οποία δεσμεύτηκε για την αποπληρωμή τους μέχρι την επόμενη Δευτέρα, ότι «η ημερομηνία αυτή, της 8ης Ιουνίου είναι τελεσίδικη και καθιστούμε υπεύθυνη την ηγεσία του ΕΟΠΥΥ για την τήρηση της».

Τέλος, η ΕΝΙ-ΕΟΠΥΥ απαντά στην διοίκηση του Οργανισμού ότι δεν δέχεται απειλές που θίγουν την επαγγελματική και επιστημονική αξιοπρέπειά της και καλεί τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο, δια της εκπροσώπησης του προέδρου του στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΟΠΥΥ να προασπίσει τα δικαιώματα των γιατρών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χαλκιδική: Τον τσάκωσαν με τις δύο χρυσές λίρες και κοσμήματα που είχε κλέψει νωρίτερα
Τα ανωτέρω κλοπιμαία, αξίας 6.000 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του παθόντα, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον νόμιμο κάτοχό τους
Χαλκιδική: Τον τσάκωσαν με τις δύο χρυσές λίρες και κοσμήματα που είχε κλέψει νωρίτερα
Μεγάλη επιχειρήση στη Θεσσαλονίκη: Φύλλο και φτερό το σπίτι που έμεινε η 38χρονη βομβίστρια
Οι Αρχές επί ποδός μετά την φονική έκρηξη στην Αγίου Δημητρίου - Τι φέρεται να βρέθηκε στο σπίτι βραχυχρόνιας μίσθωσης σύμφωνα με πληροφορίες του...
Μεγάλη επιχειρήση στη Θεσσαλονίκη: Φύλλο και φτερό το σπίτι που έμεινε η 38χρονη βομβίστρια