Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Μ . Γλέζος: «Η διολίσθηση του ΣΥΡΙΖΑ έγινε με τα κόκκινα χαλιά»

Διατυπώνει την άποψή του για τα μέτρα και την πορεία του ΣΥΡΙΖΑ

Η διολίσθηση του ΣΥΡΙΖΑ, έγινε με τα κόκκινα χαλιά τόνισε ο Μανώλης Γλέζος. Το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς, μιλώντας στον Βήμα FM έκανε λόγο για «αγανάκτηση του κόσμου απέναντι στα μέτρα». «Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν πήγαινε μπροστά και είχε κολλήσει και αυτός στο 4%;

Όταν δέχθηκαν την άποψή μου, άλλο ότι φαίνεται δεν την πίστευαν, όταν δέχθηκαν την άποψή μου και είπαμε να δώσουμε την εξουσία στο λαό πήγαμε από το 4, στο 14,στο 24% και ούτω καθεξής. Είπα, πως διολίσθησε, όταν βλέπεις τα κόκκινα χαλιά μπροστά σου, είναι μεγάλη ιστορία, δεν είναι μικρή, για σκέψου τα» είπε χαρακτηριστικά.

«Το πρόβλημα, είναι πως θα πειστεί ο κόσμος, να αποκτήσει αυτοπεποίθηση, ώστε την αγανάκτησή του, το θυμό του την οργή του, να τα μετατρέψει σε πολιτική πράξη και όχι απλώς να φωνάζει ή να πάει να σπάει βιτρίνες» τόνισε. Κληθείς να σχολιάσει τη δήλωση του Μίκη Θεοδωράκη «να μπορούσα να πάρω το καλάζνικοφ» ο κ. Γλέζος είπε ότι «δεν χρειάζεται καλάζνικοφ, δεν χρειάζεται τίποτα. Ας μην ξεχάσουμε, ότι δεν αρνούμαι, ότι όταν ο αντίπαλος πάρει τα όπλα, δεν μου μένει και άλλος δρόμος, αλλά δεν έχουμε φτάσει εκεί».

Απαντώντας σε ερώτηση για το πού ανήκει πολιτικά, είπε ότι πάντοτε άνηκε στην κίνηση «Ενεργοί Πολίτες». «Πάντοτε, δεν έχω φύγει από κει καθόλου». Τέλος σε ερώτηση για την Ευρώπη είπε ότι «δεν την χαρίζουμε σε κανέναν». «Γιατί η Ευρώπη και νοηματικά και λεκτικά και πολιτισμικά, ανήκει εδώ» συμπλήρωσε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χαλκιδική: «Άνοιξε» η σεζόν - Περίπου 2.000 οι κενές θέσεις εργασίας στα ξενοδοχεία
«Πονοκέφαλος» για μια ακόμη χρονιά για τα ξενοδοχεία η εξεύρεση προσωπικού, αλλά και το αυξημένο λειτουργικό κόστος
Χαλκιδική: «Άνοιξε» η σεζόν - Περίπου 2.000 οι κενές θέσεις εργασίας στα ξενοδοχεία
Αυτός είναι ο 52χρονος που στρατολόγησε τον «κατάσκοπο» στην Αλεξανδρούπολη
Ο 52χρονος φέρεται να έχει συμμετάσχει μεταξύ άλλων σε μια επιχείρηση δολιοφθοράς και συγκεκριμένα εμπρησμού στόχου σε βαλκανική χώρα
Αυτός είναι ο 52χρονος που στρατολόγησε τον «κατάσκοπο» στην Αλεξανδρούπολη