Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πολιτική

Συνελήφθη ο Απόστολος Γκλέτσος

Συνελήφθη ο Απόστολος Γκλέτσος
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">

Κρατούμενος στην αστυνομική διεύθυνση Φθιώτιδας επρόκειτο να παραμείνει όλο το βράδυ, χθες, ο δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος, καθώς ακόμη συντάσσεται η σχετική δικογραφία και η εντολή που δόθηκε από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών της Λαμίας, κ. Θεολογίτη, είναι η προσαγωγή του στον εισαγγελέα να γίνει σήμερα το πρωί.

Ο Απ. Γκλέτσος συνελήφθη για το άνοιγμα του παράδρομου στην εθνική οδό Αθηνών Λαμίας, στο ύψος των διοδίων της Πελασγίας. Εν τω μεταξύ, έξω από το κτήριο της αστυνομικής διεύθυνσης Φθιώτιδας συγκεντρώθηκαν αρκετοί πολίτες που διαμαρτύρονται για την κράτηση του Απόστολου Γκλέτσου, ενώ να παραμείνουν κλειστά σήμερα τα καταστήματα στο δήμο, όπως επίσης και οι δημοτικές και δημόσιες υπηρεσίες της περιοχής, αποφάσισε το δημοτικό συμβούλιο της Στυλίδας σε έκτακτη συνεδρίασή του, καταδικάζοντας ομόφωνα τη σύλληψη του δημάρχου Απ. Γκλέτσου.

Ένταση προκλήθηκε και κοντά στα διόδια της Πελασγίας όταν συνεργεία της εταιρίας προσπάθησαν να τοποθετήσουν εκ νέου τις πλαϊνές μπάρες και να φράξουν και πάλι τις διαβάσεις που άνοιξαν τα μηχανήματα του Δήμου Στυλίδας νωρίτερα. Μπροστά στη θέα των συνεργείων, πολίτες επενέβησαν και δεν τους επέτρεψαν να επισκευάσουν και να αποκλείσουν τις διαβάσεις.

Εν τω μεταξύ, έπειτα από συμφωνία του υπουργείου Υποδομών με την κοινοπραξία αυτοκινητόδρομοι Αιγαίο θα δοθούν στους κατοίκους του δήμου Στυλίδας και της ευρύτερης περιοχής χίλιες κάρτες ελευθέρας διέλευσης από τα διόδια της Πελασγίας.

Παράλληλα θα λειτουργήσει και το παράπλευρο δίκτυο.

Σχετικά με τη σύλληψη του Απόστολου Γκλέτσου, κύκλοι του Υπουργείου Υποδομών δήλωναν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι δεν είναι θέμα του Υπουργείου η σύλληψή του, αλλά οι εισαγγελικές αρχές κινήθηκαν από μόνες τους. Τέλος, χθες το βράδυ ανακοινώθηκε ότι εξασφαλίστηκαν κονδύλια για απαλλοτριώσεις για την κατασκευή παράπλευρων δρόμων στα διόδια της Πελασγίας

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Πολιτική

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Στην τελική ευθεία το πόρισμα για τη Siemens

Παραίτηση του γ.γ. Εργασίας