Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πολιτική

«Ναι» στην άρση της ασυλίας Μιχαλολιάκου και Κασιδιάρη

«Ναι» στην άρση της ασυλίας Μιχαλολιάκου και Κασιδιάρη
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Η Ολομέλεια αποφάσισε να μην αρθεί η ασυλία του υπουργού Παιδείας, Νίκου Φίλη

Την άρση της ασυλίας του γγ του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, Νίκου Μιχαλολιάκου και του βουλευτή του κόμματος, Ηλία Κασιδιάρη, αποφάσισε η Ολομέλεια της Βουλής. Υπέρ ψήφισαν 172 βουλευτές και 20 κατά.

Ο κ. Μιχαλολιάκος και ο κ. Κασιδιάρης κατηγορούνται για συκοφαντική δυσφήμηση πρώην επιστημονικού συνεργάτη του κόμματος.

Επίσης, με ψήφους 167 κατά και 25 υπέρ, η Ολομέλεια αποφάσισε να μην αρθεί η ασυλία του υπουργού Παιδείας, Νίκου Φίλη, για τις δηλώσεις του σχετικά με τη γενοκτονία των Ποντίων.

Τέλος, με ψήφους 173 κατά και 18 υπέρ, η Ολομέλεια αποφάσισε να μην αρθεί η ασυλία του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, για σχόλιο που έκανε αναφορικά με τη στάση μειονοτικών ψηφοφόρων της Δυτικής Θράκης, στο δημοψήφισμα του 2015.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Πολιτική

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Με 6,5% προηγείται η ΝΔ σε νέα δημοσκόπηση

Ιός Ζίκα: Πανηγυρίζουν οι επιστήμονες για νέο 100% αποτελεσματικό εμβόλιο