Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πολιτική

Νέα δημοσκόπηση: Αγγίζει τις 10 μονάδες το προβάδισμα της ΝΔ

Νέα δημοσκόπηση: Αγγίζει τις 10 μονάδες το προβάδισμα της ΝΔ
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Στο 28,4% η ΝΔ και στο 18,8% ο ΣΥΡΙΖΑ

Προβάδισμα σχεδόν 10 μονάδων στη ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ δίνει νέα δημοσκόπηση.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρείας Marc για τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, στην πρόθεση ψήφου η NΔ συγκεντρώνει 28,4% και ο ΣΥΡΙΖΑ 18,8%.

Ακολουθούν η Χρυσή Αυγή με 8%, το ΚΚΕ με 7,4% και η Δημοκρατική Συμπαράταξη με 6%, οι ΑΝΕΛ και η Ένωση Κεντρώων 3,2%, η Πλεύση Ελευθερίας 2,6%, το Ποτάμι 2,4% και η Λαϊκή Ενότητα 1,5%.

Στην παράσταση νίκης η ΝΔ συγκεντρώνει 64,9%, ο ΣΥΡΙΖΑ 15,5%, Άλλο 3,8% και Δεν ξέρω/Δεν απαντώ 15,8%.

Στο ερώτημα «Οι απόψεις ποιου πολιτικού αρχηγού είναι πιο κοντά στις δικές σας απόψεις» προηγείται ο Κυριάκος Μητσοτάκης με 21%.

Ο Αλέξης Τσίπρας συγκεντρώνει το 14%. Ακολουθούν ο Δημήτρης Κουτσούμπας με 4,6%, η Φώφη Γεννηματά με 4,4%, ο Νίκος Μιχαλολιάκος με 3,4%, ο Βασίλης Λεβέντης με 2,6%, ο Πάνος Καμμένος με 2,1% και ο Σταύρος Θεοδωράκης με 1,9%.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Πολιτική

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Λάβρος ο Ιερώνυμος κατά Φίλη: «Είναι ανιστόρητος»

Συνάντηση Αλ. Τσίπρα με τον πρόεδρο του Ιράν στη Ν. Υόρκη