Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Κυρ. Μητσοτάκης: «Οι καλύτερες ημέρες της χώρας είναι μπροστά»

Για τον ένα χρόνο από την υποψηφιότητά του για πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας

«Οι καλύτερες μέρες αυτής της χώρας είναι μπροστά. Σας ζητώ να το πιστέψετε, όπως πιστέψατε και σε μένα. Σας ευχαριστώ για όλα. Συνεχίζουμε» έγραψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook με αφορμή τον ένα χρόνο από την ημέρα που ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για πρόεδρος της ΝΔ.

Ο κ. Μητσοτάκης εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς όσους στήριξαν αυτή την προσπάθεια κάνοντας αναφορά σε «εκατοντάδες χιλιάδες ευχαριστώ που θα ήθελα να πω στην καθεμιά και τον καθένα που πίστεψε σε μένα, για κάθε τηλεφώνημα, για κάθε SMS που μου στείλατε, για κάθε χιλιόμετρο που κάναμε, για κάθε "είμαστε μαζί σου Κυριάκο" που άκουσα όλους εκείνους τους μήνες».

«Όλοι εσείς είστε η ζωντανή απόδειξη ότι υπάρχει ελπίδα»

Ο πρόεδρος της ΝΔ επισημαίνει στο μήνυμά του απευθυνόμενος στους υποστηρικτές του πως «ξεκινήσαμε λίγοι, γίναμε πολλοί και κάθε μέρα που περνούσε γινόμασταν περισσότεροι γιατί πιστέψαμε ότι το αδύνατο μπορεί να συμβεί. Τα καταφέραμε» τονίζει χαρακτηριστικά γιατί «μείναμε πιστοί στις αξίες μας χωρίς να κάνουμε καμία έκπτωση.

Χωρίς να κάνουμε ούτε ένα βήμα πίσω. Γιατί αποδείξαμε ότι σε αυτή τη χώρα μπορεί να κερδίσει και κάποιος που δεν λέει μόνο ψέματα. Όλοι εσείς είστε η ζωντανή απόδειξη ότι υπάρχει ελπίδα. Αυτό που καταφέραμε μαζί πέρυσι είναι το πρώτο βήμα για να κάνουμε την Ελλάδα τη χώρα που ονειρευόμαστε» καταλήγει στην ανάρτησή του ο πρόεδρος της ΝΔ.

Άννα Ασημακοπούλου: «Κατέρρευσε το ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς»

Εξάλλου, για κατάρρευση του «ηθικού πλεονεκτήματος της Αριστεράς», καθώς και του «μύθου ότι αν ερχόταν η Αριστερά θα είχε χέρια καθαρά και θα μπορούσε να διαχειριστεί την κατάσταση αλλιώς» έκανε λόγο η βουλευτής Β' Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου.

«Το ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς ήταν ο μύθος ότι [...] θα προστάτευε τους αδύναμους περισσότερο σε σχέση με τις προηγούμενες κυβερνήσεις και θα πήγαινε παρακάτω το έργο με έναν διαφορετικό τρόπο, με διαφάνεια, χωρίς διαπλοκή και χωρίς διαφθορά. Τίποτα δεν έχει μείνει όρθιο απ' αυτά» ανέφερε χαρακτηριστικά η βουλευτής της ΝΔ, μιλώντας στο Πρακτορείο FM.

«Τον λογαριασμό τον πληρώνουν κυρίως οι αδύναμοι»

«Τον λογαριασμό τον πληρώνουν κυρίως οι αδύναμοι. Όταν αυξάνεις τον ΦΠΑ, αυτό είναι έμμεσος φόρος, όταν κόβεις το ΕΚΑΣ, αυτό πλήττει τους αδύναμους, όταν κόβεις τις συντάξεις, αυτό πλήττει τους συνταξιούχους, που είναι άνθρωποι που δεν μπορούν να βγάλουν άλλα χρήματα» εξήγησε η κ. Ασημακοπούλου.

Αναφερόμενη στο θέμα του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες είπε πως πρόκειται για «διαγωνισμό-παρωδία» που στόχο έχει «να δημιουργήσει νέα συμφέροντα», ενώ σημείωσε ότι το κόμμα της θα συνεχίσει να ζητάει εκλογές, «διότι το κόστος παραμονής αυτής της κυβέρνησης στην εξουσία είναι πολύ μεγαλύτερο από το κόστος οποιασδήποτε εκλογικής αναμέτρησης που θα έχει ως αποτέλεσμα να απομακρυνθούν από την εξουσία», αλλά και γιατί πρόκειται για αίτημα όλης της κοινωνίας, «η οποία πληρώνει τώρα έναν τεράστιο λογαριασμό για τα ψέματα του ΣΥΡΙΖΑ».

Η κ. Ασημακοπούλου τόνισε ακόμη πως στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών θα έπρεπε να είχε προηγηθεί η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας προτού προχωρήσει ο διαγωνισμός.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μεγάλη Παραίτηση στην Ελλάδα: Ένας στους τρεις προτιμά να μείνει χωρίς δουλειά
Αλλάζουν οι καιροί και οι εργαζόμενοι προτιμούν να μείνουν χωρίς δουλειά από το να δουν την προσωπική τους ζωή να μπαίνει στο περιθώριο
Μεγάλη Παραίτηση στην Ελλάδα: Ένας στους τρεις προτιμά να μείνει χωρίς δουλειά